تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

کنایه ربیعی به احمدی‌نژاد درباره حرف جنجالی نوبخت؛ دروغ می‌گفت‏ درست بود؟

سخنگوی دولت به سخنان اخیر محمدباقر نوبخت مبنی بر اینکه خودش به بازار نمی‌رود و از قیمت‌ها خبر ندارد واکنش نشان داد.

کد خبر: ۷۰۸۶۱
۲۰:۰۰ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ سخنگوی دولت در پاسخ به این پرسش که با توجه به سخنان اخیر محمدباقر نوبخت مبنی بر اینکه خودش به بازار نمی‌رود و از قیمت‌ها خبر ندارد، آیا وی و بقیه دولتمردان نیز از قیمت‌ها بی‌خبرند و چنانچه پاسخ منفی است دولت کاری برای مدیریت بازار می‌کنند یا خیر اظهار کرد: اینکه یک مقام مسئول صادقانه گفته که همسرش خرید انجام می‌دهد آیا کار اشتباهی است؟ آیا درست بود که در این خصوص دروغ گفته شود یا مثلا گفته شود بیاید از محله ما بخرید که قیمت‌ها ارزان است؟
 
وی افزود: دقیق‌ترین گزار‌ها در خصوص قیمت‌ها و تحولات بازار را به خصوص در مورد ۱۰۰ قلم کالا‌های ضروری و مهم دستگاههایی، چون وزارت اطلاعات، کشور، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی بطور نوبه‌ای تهیه و در اختیار رییس جمهور و اعضای دولت قرار می‌دهند. باید بدانیم تا زمانی که تنش قیمت ارز که ناشی از تحریم بوجود آمده را نتوانیم به سامان برسانیم این مشکلات را شاهد خواهیم بود.
 
ربیعی ادامه داد: علیرغم حرکات جدید آمریکایی‌ها و فشار‌های بین المللی و تکرار آن توسط رسانه‌های خارجی که روان جامعه را هدف قرار داده اند تلاش می‌کنیم تکانه‌های ارزی را به ثبات برسانیم.
 
سخنگوی دولت گفت: کاهش تورم را بانک مرکزی و ستاد اقتصادی دنبال کرده اند. امیدواریم مسیر نرخ تورم در کانال‌های هدف گذاری شده قرار گیرد. اما مشخصا خودم قیمت برخی کالا‌ها را که می‌خرم می‌دانم.
 
منبع: همشهری
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر