تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

واکنش سخنگوی وزارت بهداشت به بازگشایی مدارس از ۱۵ شهریور

سخنگوی وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت سلامت دانش‌آموزان و معلمان برای وزارت بهداشت گفت: درباره بازگشایی مدارس همه وزارتخانه‌ها در نهایت تابع تصمیم‌های ستاد ملی مقابله با کرونا هستند.

کد خبر: ۷۰۲۰۵
۱۵:۱۷ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت درباره وضعیت بازگشایی مدارس و اعلام آموزش و پرورش مبنی بر بازگشایی مدارس از ۱۵ شهریور گفت: وزارت بهداشت و درمان در زمینه بازگشایی مدارس هیچ تصمیم جدیدی نگرفته و تصمیم‌گیری در این زمینه براساس اعلام ستاد ملی مقابله با کروناست.
 
وی افزود: باید توجه کرد که سلامت دانش‌آموزان برای وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش در اولویت قرار دارد. بر همین اساس تمهیدات لازم برای حفاظت از سلامت دانش‌آموزان اندیشیده شده است.
 
لاری توضیح داد: از طرفی نمی‌توان امر آموزش را تعطیل کرد. همان‌طور که در همه ماه‌های اخیر بسیاری از مناسبات اجتماعی، فرهنگی و آموزشی به نوعی با وجود کرونا انجام شده، آموزش نیز انجام و به هر حال در شیوه‌ها دچار تغییراتی نسبت به سال‌های قبل می‌شود.
 
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان این‌که قرار بر این شده که از ۱۵ شهریور برنامه‌های آموزشی آغاز شود، گفت: به طور مثال این برنامه‌ها از صداوسیما نیز از همان ۱۵ شهریور شروع می‌شود. در عین حال وزارت آموزش و پرورش در زمینه شیوه‌های آموزشی در سال تحصیلی امسال اطلاع‌رسانی می‌کند، اما آنچه برای وزارت بهداشت بیش از هرچیزی اهمیت دارد، سلامت دانش‌آموزان، والدینشان، معلمان و کارکنان واحد‌های آموزشی است که با تدوین پروتکل‌های بهداشتی و آموزش‌های ارائه‌شده امیدواریم بهترین نتیجه حاصل شود و با تمهیدات وزارت آموزش و پرورش همه دانش‌آموزان هم به تحصیل ادامه دهند.
 
لاری تاکید کرد: در این زمینه با توجه به شرایط کشور، استان‌ها و شهرستان‌ها از نظر شیوع کرونا تصمیم‌گیری شده و همه وزارتخانه‌ها در نهایت تابع تصمیم‌های ستاد ملی مقابله با کرونا هستند.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی