تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

ادامه واکنش‌ها به استفعای شینزو آبه

تعدادی از روسای جمهور و سران کشور‌های جهان به خبر تصمیم شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن برای کناره‌گیری از این سمت به دلیل شرایط جسمانی واکنش نشان دادند.

کد خبر: ۶۹۹۸۹
۱۳:۱۲ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی توییت کرد: در دوره فعالیت دوست عزیزم شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن روابط امارات-ژاپن شکوفا شد و به افق‌های استراتژیک جدیدی رسید، او مشارکت‌های بین‌المللی مهمی در ایجاد امنیت، صلح و شکوفایی بیشتر جهان داشت، برای او سلامتی پایدار، بهبودی و موفقیت را در مرحله آتی آرزو می‌کنم.
 
جو بایدن، معاون باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا و کاندیدای دموکرات انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری این کشور نیز در توییتی ضمن تقدیر از دوستی و عملکرد آبه نوشت: از اینکه می‌بینم استعفا می‌کنی، غمگین هستم، اما می‌دانم ائتلاف قدرتمند میان کشور‌ها و ملت‌های ما برای نسل‌های بعدی نیز ادامه خواهد داشت.
 
امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در گفتگویی مطبوعاتی اظهار کرد: آبه تمام تلاش خود را برای به‌روزرسانی اقتصاد و جامعه ژاپن انجام داده و (در این جامعه) به زن که به گفته او هسته سیاست‌های آبینومیکس است، نقش مهمتری بخشید.
 
تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر نیز با انتشار توییتی ضمن آرزوی بهبودی فوری برای آبه نوشت: همواره حامی بزرگ روابط مستحکم ژاپن و قطری بودید و همکاری با شما باعث سعادت بود.
 
ولادیمیر جباروف، معاون اول رئیس کمیته بین‌المللی شورای فدراسیون روسیه نیز به اسپوتنیک گفت: روسیه انتظار دارد نخست وزیر جدید ژاپن بتواند در مسیر امضای قرارداد صلح با روسیه قدم بردارد.
 
این سناتور روس افزود: روسیه مدت‌ها است دست دوستی به سوی ژاپن دراز کرده و پیشنهاد امضای قرارداد صلح را داده، اما تمامی نخست وزیران ژاپن بازگشت (مجمع الجزایر) کوریل را شرط امضای این قرارداد می‌دانند و این غیرممکن است.
 
جباروف در ادامه گفت: امیدوارم نخست وزیر ژاپن با روسیه به عنوان یک شریک کامل که باید با آن به توافقی برسد، برخورد کند نه به عنوان منطقه‌ای که می‌توان بخشی از آن را گرفت.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر