تیتر امروز

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد
گفت و گوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با مهندس ارشد رادیو و تلویزیون ( قسمت دوم)

علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد

در قسمت دوم گفت و گوی برنامه «پشت صحنه» علیرضا قسیمی توضیح داد که رضا قطبی نامش به عنوان نخستین معمار رسانه های صوتی و تصویری ایران ثبت شده است.
کامبیز نوروزی: چرا باید نمایندگان خط بدون فیلتر داشته باشند مردم نه؟/ «خط سفید» یک تبعیض نارواست/ دادن اینترنت بدون فیلتر برای روزنامه نگاران قابل پذیرش است
گفت و گوی دیدار با یک حقوقدان درباره چالش جدید «خط سفید»

کامبیز نوروزی: چرا باید نمایندگان خط بدون فیلتر داشته باشند مردم نه؟/ «خط سفید» یک تبعیض نارواست/ دادن اینترنت بدون فیلتر برای روزنامه نگاران قابل پذیرش است

انتشار خبر موضوع داشتن سیم کارت‌های بدون فیلتر که با عنوان «خط سفید» این روز‌ها نقل هر مجلسی است بهانه‌ای شد تا گفت و گوی کوتاهی با کامبیز نوروزی، حقوقدان داشته باشیم که می‌بینید و می‌خوانید.

خواهر رئیس جمهور آمریکا: ترامپ به هیچ اصولی پایبند نیست

خواهر بزرگ‌تر رئیس جمهور آمریکا در یک فایل صوتی که به صورت مخفیانه ضبط شده و به دست روزنامه واشنگتن پست رسیده تاکید کرده که برادرش هیچ اصولی ندارد.

کد خبر: ۶۹۴۶۷
۱۱:۲۱ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ به نقل از پایگاه خبری هیل، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سال ۲۰۱۸ میلادی گفته بود که ماریان ترامپ بری، خواهر بزرگ‌ترش که قبلا به عنوان یک قاضی فدرال در نیویورک خدمت کرده بود باید در بحبوحه موج آوارگان و پناهجویانی که وارد آمریکا می‌شوند، در مرز مستقر شود.
 
ماریان ترامپ بری که در حال حاضر قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر است، در یک فایل صوتی که به صورت مخفیانه توسط برادرزاده‌اش مری ترامپ ضبط شده درباره اظهارات برادرش گله کرده و از اقدامات وی در کاخ سفید انتقاد کرد.
 
در آن زمان دولت ترامپ سیاست اجرای مهاجرت "تحمل صفر" را اعمال کرد که تاکید داشت هر مهاجری که بدون مجوز از مرز عبور کند از جمله افرادی که به دنبال پناهندگی هستند، توسط وزارت دادگستری تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند. اگر این مهاجران به همراه فرزندانشان از مرز آمریکا عبور کنند، کودکان از والدین‌شان گرفته شده و به وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا تحویل داده می‌شوند.
 
ظاهرا بری در این فایل صوتی گفته است: تمام آنچه که دونالد ترامپ می‌خواهد انجام دهد این است که رضایت پایگاه خود (جمهوری‌خواهان) را جلب کند. او هیچ اصولی ندارد. هیچی؛ و پایگاه او، اگر شما یک فرد دیندار و با ایمان باشید می‌خواهید به مردم کمک کنید نه اینکه چنین کاری انجام دهید.
 
مری ترامپ، برادرزاده رئیس جمهور آمریکا اخیرا کتابی تحت عنوان «بیش از اندازه و همیشه ناکافی: چطور خانواده من خطرناک‌ترین مرد جهان را به وجود آورد» منتشر کرد و در آن به ارائه جزئیاتی درباره خانواده ترامپ، شخصیت دونالد ترامپ و چگونگی تبدیل شدن او به فردی که امروز سلامت و امنیت اقتصادی و اجتماعی دنیا را تهدید می‌کند، پرداخته است.
 
ماریان ترامپ بری در ادامه می‌گوید: اگر دونالد ترامپ فکر می‌کند که من باید متحدش در مرز باشم، پس نظرات مرا درباره مهاجرت مطالعه نکرده است. او به طور کلی اهل خواندن و مطالعه نیست. من با کاری که آن‌ها با بچه‌ها در مرز انجام می‌دهند، مخالفم و یکبار از قاضی دیگری به خاطر عدم برخورد محترمانه با یک پناهجو انتقاد کردم.
 
بری در این فایل صوتی همچنین ناامیدی و ناراحتی خود را نسبت به رفتار‌های برادرش ابراز کرد.
 
وی گفت: وای خدای من، امان از توییت‌ها و دروغگویی‌های دونالد ترامپ. از تحریف داستان‌ها و مسائل، عدم آمادگی و دروغگویی‌های او چی بگویم؟ این عدم صداقت و یک ظلم است. دونالد ظالم است. 
 
مری ترامپ تنها عضو خانواده ترامپ است که علنا از رئیس جمهور آمریکا انتقاد کرده است.
 
بری در این فایل صوتی دونالد ترامپ را به عنوان یک "بچه بداخلاق و لوس" توصیف کرد و گفت: من تکالیف و مشق‌ها دونالد را انجام می‌دادم و او را به نیویورک بردم و تلاش کردم تا او را در کالج ثبت نام کنم.
 
وی افزود: او دو سال به دانشگاه فوردهام رفت و سپس وارد دانشگاه پنسیلوانیا شد چرا که کسی را داشت که به جای او امتحان می‌داد.
 
این در حالی است که دونالد ترامپ در بیانیه‌ای این فایل صوتی را رد کرد و گفت که دلش برای برادرش رابرت ترامپ که هفته گذشته فوت کرد تنگ شده است.
 
وی گفت: دلم برای برادرم تنگ شده است و به خدمت به مردم آمریکا ادامه خواهم داد. نمی‌توان نظر همه را جلب کرد، اما نتایج مشخص است. کشور ما به زودی قوی‌تر از قبل خواهد شد.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر