تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

روسیه دومین تولیدکننده بزرگ نفت جهان شد

روسیه با تولید نفت خام بیشتر از عربستان سعودی در ژوئن، به رتبه دومین تولیدکننده بزرگ نفت جهان رسید و پس از آمریکا ایستاد که همچنان تولیدکننده شماره یک جهان است.

کد خبر: ۶۹۳۶۲
۱۱:۲۱ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۹
روسیه دومین تولیدکننده بزرگ نفت جهان شد
 
دیدارنیوز - آمار سازمان JODI که گزارشهای اعلام شده از سوی ۱۱۴ کشور را منتشر می کند، نشان داد تولید نفت خام روسیه در ژوئن ۸.۷۸۸ میلیون بشکه در روز بود. در مقابل عربستان سعودی پایین۷.۵ میلیون بشکه در روز تولید داشت. این کشور در ژوئن تولیدش را علاوه بر ۲.۵ میلیون بشکه در روز سهمیه کاهش تولید تحت توافق اوپک پلاس، یک میلیون بشکه در روز دیگر کاهش داده بود.

در حالی که روسیه و عربستان سعودی تولیدشان را در راستای توافق اوپک پلاس کاهش داده اند، آمریکا در ژوئن با وجود افت تولید نفت خام از مه که تحت تاثیر سقوط قیمتها روی داد، همچنان بزرگترین تولیدکننده نفت خام جهان ماند و تولیدش به ۱۰.۸۷۹ میلیون بشکه در روز رسید و در مقایسه با ۱۰ میلیون بشکه در روز در ماه مه، بالاتر بود.

آمریکا در سال ۲۰۱۸ با سبقت گرفتن از روسیه و عربستان سعودی، به جایگاه بزرگترین تولیدکننده نفت خام جهان رسید.

سقوط بی سابقه قیمتهای نفت در اوایل امسال روسیه و عربستان سعودی را ناچار کرد با دور جدیدی از کاهش تولید در چارچوب گروه اوپک پلاس موافقت کنند. تولیدکنندگان آمریکایی هم در واکنش به شرایط بازار و افت شدید قیمتها، ناچار شدند حدود دو میلیون بشکه در روز از تولیدشان را متوقف کنند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، برآورد اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می دهد تولید نفت خام آمریکا امسال به طور متوسط ۹۹۰ هزار بشکه در روز کاهش پیدا کرده و به میانگین ۱۱.۲۶ میلیون بشکه در روز رسیده است. با وجود این که سقوط تولید نفت آمریکا بسیار بیشتر از پیش بینی قبلی این آژانس بوده، آمریکا جایگاه برتری خود را در برابر رقیبانش حفظ کرده است

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی