تیتر امروز

انتخابات آمریکا؛ این هفت ایالت سرنوشت انتخابات را تعیین می‌کنند/ تعرفه انتخاباتی در رای‌گیری امروز +عکس
ترامپ یا هریس در کاخ سفید (این گزارش بروز رسانی می‌شود)

انتخابات آمریکا؛ این هفت ایالت سرنوشت انتخابات را تعیین می‌کنند/ تعرفه انتخاباتی در رای‌گیری امروز +عکس

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا امروز (سه‌شنبه ۱۵ آبان) رسما آغاز شد و رقابت حساس و نزدیک بین کامالا هریس و دونالد ترامپ، نامزد‌های دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه خواهد بود.
آیا ترامپ دوباره شورش می‌کند؟/ حمله قوی و پیچیده با کلاهک‌های قدرتمندتر/ خطر مکانیسم ماشه بیخ‌گوش تهران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا ترامپ دوباره شورش می‌کند؟/ حمله قوی و پیچیده با کلاهک‌های قدرتمندتر/ خطر مکانیسم ماشه بیخ‌گوش تهران

این چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا داوری: احمدی‌نژاد می‌خواهد یلتسین ایران باشد/ روسیه هیچ وقت حامی ما نبوده/بیشترین ترور دانشمندان هسته‌ای در دوران سعید جلیلی اتفاق افتاد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک فعال سیاسی

عبدالرضا داوری: احمدی‌نژاد می‌خواهد یلتسین ایران باشد/ روسیه هیچ وقت حامی ما نبوده/بیشترین ترور دانشمندان هسته‌ای در دوران سعید جلیلی اتفاق افتاد

جامعه پلاس در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود به سراغ عبدالرضا داوری رفت او که این روز‌ها به عنوان فعال فضای مجازی شناخته می‌شود، عناوینی چون قائم مقام پیشین خبرگزاری ایرنا، مشاور رسانه‌ی محمود...

فرهادی: آیین‌نامه برای زباله‌های بیمارستانی تدوین می‌شود

فرماندار تهران با بیان اینکه قرار است، آیین‌نامه توسط وزارت کشور و بهداشت در خصوص دفن زباله‌های بیمارستانی تدوین شود با اشاره به مشکلات زیست محیطی تهران و قراردادها و وعده‌هایی که بارها داده شده است، از کم‌لطفی شهرداری در خصوص کلانتری‌ها خبر داد و گفت: شهرداری برای واگذاری زمین و ملک با ما مشورت نمی‌کند.

کد خبر: ۶۸۴۰
۰۹:۲۴ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - عیسی فرهادی (فرماندار تهران) با اشاره به جلساتی که با مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران درخصوص معضل پسماندهای بیمارستانی و ضرورت امحای آنها توسط بیمارستان‌ها تشکیل شده است، گفت: یکسری اختلافات در این خصوص میان دستگاه‌های مجری و ناظر برای مدیریت زباله‌ها و پسماند بیمارستانی وجود دارد. شهر تهران دارای هفت هزار واحد بیمارستانی و درمانی است و میزان زباله‌ای که توسط این واحدها تولید می‌شود، بسیار بالاست.

 تدوین آیین‌نامه توسط وزارت کشور و بهداشت در خصوص دفن زباله‌های بیمارستانی

وی با بیان اینکه سال‌هاست که در خصوص امحای پسماندهای زباله‌های بیمارستانی میان شهرداری و دانشگاه‌های علوم پزشکی اختلاف وجود دارد، ادامه داد: اختلاف اساسی بر سر این است که آیا بیمارستان‌ها زباله‌های خود را بی‌خطر می‌کنند یا خیر؟ در همین راستا جلسه‌ای تشکیل شد و قرار شد با وزارت کشور و وزارت بهداشت و درمان مکاتباتی صورت بگیرد. براساس این مکاتبات قرار شد این دو نهاد آیین‌نامه‌ای در خصوص دفن زباله‌های بیمارستانی تدوین کنند، چراکه براساس قانون؛ آیین‌نامه نحوه دفن زباله‌های بیمارستانی باید با همکاری این دو بخش نگاشته شود. از آنجاکه تدوین این آیین‌نامه زمان‌بر است، قرار شد امحای این زباله‌های بیمارستانی از صفر تا صد برعهده دانشگاه‌های علوم پزشکی باشد و جزو وظیفه آنها محسوب شود.

صفر تا صد بی‌خطرسازی زباله‌ها با مسئولیت‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی است

فرماندار تهران در پاسخ به این سوال که سالهاست بیمارستان‌ها زیر بار این تعهد خود در خصوص دفع زباله‌های بیمارستانی نمی‌روند، گفت: این امر وظیفه آنهاست و قرار شده که از این به بعد صفر تا صد بی‌خطرسازی زباله‌ها با مسئولیت‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شود. حمل و دفن آنها پس از بی‌خطرسازی برعهده شهرداری تهران است و اداره کل محیط زیست استان تهران نیز ناظر بر این فرآیند خواهد بود. پس هر زباله‌ای که از بیمارستان خارج شود، مسئولیتش برعهده دانشگاه‌های علوم پزشکی است و باید بی‌خطر شود و اگر در این زمینه تخلفی صورت گیرد وظیفه سازمان محیط است که به ما گزارش دهد.

وی با اشاره به دیدارهای مردمی که به صورت پیوسته در مناطق مختلف تهران در حال برگزاری است، گفت: این دیدارهای محله‌ای است. ۳۵۴ محله در تهران دارای شورایاری هستند و شورایاران به عنوان نمایندگان مردم در سطح محلی به خوبی به مسائل تسلط دارند. اگر مسائل ریزی از چشم مسئولان و مدیران جا بماند، شورایاران برای ما بیان می‌کنند. پیشنهاداتی که آن‌ها در این دیدارها بیان می‌کنند در کمیته‌های فرمانداری بررسی و از کانال ما پیگیری می‌شود.

فرهادی در واکنش به این سوال که مردم بیشتر چه مشکلاتی را بیان می‌کنند، گفت: ما تاکنون از ۱۹ منطقه بازدید کرده‌ایم و موارد متعددی تاکنون در این جلسات مطرح شده است، از موضوعات اجتماعی گرفته تا کالبدی در این جلسات مطرح می‌شود. برخی از کمبود سرانه‌ها ازجمله سرانه فضای سبز شکایت دارند، ‌برخی  از این مشکلات نیز در حوزه‌های مختلفی مانند کمبود کلانتری و بحران‌های ناشی از دکل‌های برق است.

گودهای حاشیه‌ی رودخانه کن تا ۵۰ سال دیگر هم پر نمی‌شود

وی با اشاره به اینکه منطقه ۱۸، به شدت درگیر مسائل زیست محیطی است و در پاسخ به این سوال که آیا فرمانداری قصد دارد درخصوص گودهای شن و ماسه در حاشیه کن و زباله‌سوزی فکری بکند، افزود: به خاطر پیگیری‌‌های که توسط فرمانداری انجام شد، اجازه ندادیم از سه سال پیش تاکنون این گودها عمق بیشتری پیدا کند. برداشت شن و ماسه متوقف شده است، اما فکر نمی‌کنم که تا پنجاه سال آینده هم بتوان این گودها را پر کرد. صد سال است که آنها در حال برداشت شن و ماسه از این بخش هستند ولی هنر ما این بود که دیگر اجازه ندادیم برداشت شن و ماسه ادامه پیدا کند. در خصوص زباله‌سوزی در این منطقه هم باید بگویم که میزان آن کاهش یافته است، اما هر کجا که شاهد آن باشیم برخورد خواهیم کرد.

انعقاد قرارداد میان آبفا و شهرداری تهران برای استفاده از پساب

فرماندار تهران در واکنش به این موضوع که نحوه و میزان استفاده شهرداری از آبِ چاه، سطح آب‌های زیرزمینی را به شدت کاهش داده است، خطر خشکسالی و مهاجرت از تهران در آینده وجود دارد، گفت: بالاخره هر گیاهی شما بکارید نیاز به آب دارد. فضای سبز در تهران به وسیله آب چاه که برای شرب مطلوب نیست، آبیاری می‌شوند. همچنین هفته گذشته قراردادی میان شهرداری و آبفا منعقد شد. براساس این قرارداد مقرر شد فضاهای سبز با استفاده از پساب تصفیه شده آبیاری شوند و پساب‌ تصفیه شده جایگزین آب چاه گردند. اگر این اقدام به مرور انجام گردد، بی‌تردید نگرانی‌هایی که در خصوص استفاده از آب زیرزمینی در راستای ایجاد خشکسالی وجود دارد، رفع خواهد شد.

فرهادی در واکنش به این سوال که وعده تصفیه پساب تهران سال‌هاست که داده شده اما به نتیجه نرسیده است، افزود: قرارداد بسته شده و انشاالله اجرایی می‌شود و امروز هم در نقاطی از پساب تصفیه شده برای آبیاری استفاده می‌شود. منتهی فضای سبز تهران در این سال‌های به شرایط مطلوبی رسیده است. در تهران نزدیک به ۴۰ هزار هکتار فضای سبز وجود دارد که بخش عمده‌ای از آن پس از انقلاب ایجاد شده است. اگر این درختکاری‌ها صورت نمی‌گرفت بحران آلودگی هوا در تهران سخت‌تر از امروز می‌شد، درحقیقت؛، در راستای کنترل آلودگی هوا نیاز به ایجاد فضای سبز داریم.

وی در پاسخ به این سوال که جنگل‌های چیتگر در حال خشک شدن است، افزود: خیر؛ اینطور هم نیست اما آب را باید مدیریت کرد و تنها راه، استفاده از پساب تصفیه شده برای آبیاری است و از نظر من همکاری‌های آبفا و شهرداری بسیار مثبت است و هیچ مانعی برای ادامه فعالیت‌هایشان وجود ندارد.

پیشنها شما چیست؟

 فرماندار تهران روی کمبود کلانتری در سطح شهر تاکید کرده و در پاسخ به این سوال که چرا در خصوص تخلفات موجود در شهرداری تهران از فرمانداری تهران واکنش خاصی ندیده‌ایم، درحالی‌که از نظر قانون، فرمانداری‌ها ازسوی وزارت کشور نهاد ناظر روی شهرداری‌ها محسوب می‌شوند، گفت: پیشنها شما چیست؟

وی ادامه داد: شهر تهران دارای ویژگی‌های خاصی است و شورای شهر و نهادهای نظارتی روی شهرداری تهران نظارت دارند در هر صورت شهرداری تهران دستگاه عریض و طویلی است که نیاز به نظارت بیشتری دارد. شهرداری تهران در بخش‌های مختلف خدمات بسیار زیادی را ارائه می‌دهد از تاکسیرانی و اتوبوسرانی گرفته تا فضای سبز و زیباسازی. شهرداری حتی در حوزه درمان هم وارد شده و بیش از ۲۰ درمانگاه در سطح تهران دارد. در نتیجه شهرداری نهادی بسیار گسترده در حوزه خدمات رسانی محسوب می‌شود، اما اگر ما خاصه بدانیم که بحث‌های نظارتی باید روی چه مسائلی باشد، ورود خواهیم کرد.

شهرداری در خصوص کلانتری‌ها به ما کم لطفی کرده است

فرهادی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر واگذاری غیرقانونی املاک برای فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی و اشخاص خاص و عدم توجه به نیازهای فرمانداری به ساختمان به خصوص در رابطه با کلانتری‌ها گفت: طبق قانون شهرداری برای واگذاری زمین و ملک با ما مشورت نمی‌کند. البته اگر املاک را غیرقانونی واگذار کرده باشند، باید براساس قانون، پاسخگو باشد اما به نظر من در بعضی جاها در خصوص کلانتری‌ها شهرداری به ما (فرمانداری) کم‌لطفی کرده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی