تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

اعتراض ایران به حمایت آمریکا از گروه تروریستی تندر

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامه‌ای به دبیرکل این سازمان مراتب اعتراض خود را از حمایت آمریکا از گروه تروریستی تندر اعلام کرد و واشنگتن را مسئول جنایات تروریستی آن در ایران دانست.

کد خبر: ۶۸۰۹۴
۲۰:۳۰ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹

 

دیدارنیوز ـ ایران طی نامه‌ای که امروز توسط مجید تخت روانچی نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل به دبیرکل این سازمان ارسال شد، به حمایت آمریکا از گروه تندر اعتراض کرد و خواستار برخورد سازمان ملل با دولت آمریکا شد.

 

در این نامه با اشاره به حملات تروریستی این گروه در ایران و شهید و مجروح کرن تعدادی از شهروندان و اعتراف آشکار این گروه به ارتکاب این جنایات، اعلام شده است گروه تروریستی یادشده همچنان به تداوم فعالیت‌های خود از آمریکا و حتی آموزش اقدامات تروریستی و خرابکاری در ایران ادامه می‌دهد.


تخت‌روانچی با اعلام اینکه جنایات تروریستی این گروه بار‌ها از طریق دفتر حافظ منافع آمریکا در تهران به اطلاع این کشور رسیده است، اضافه کرد تاکنون آمریکا هیچ اقدامی در پیشگیری از فعالیت اعضای گروه یادشده یا استرداد آن‌ها برای محاکمه در ایران انجام نداده است.


وی با یادآوری تعهدات بین‌المللی کشور‌ها تحت حقوق بین‌الملل، بویژه تعهد آن‌ها به حمایت نکردن از تروریست‌ها و نیز تضمین اینکه خاک آن‌ها به محلی برای فعالیت گروه‌های تروریستی تبدیل نشود، تاکید کرد تداوم حمایت آمریکا از این گروه هیچ تردیدی باقی نمی‌گذارد که این کشور آشکارا کلیه تعهدات ذیربط خود را نقض کرده و بنابراین مسئول همه جنایات این گروه در ایران است.


نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در این نامه که به عنوان سند شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل منتشر خواهد شد، از این سازمان خواسته است آمریکا را وادار کند تا به حمایت از گروه‌های تروریستی پایان دهد.

 

جمشید شارمهد سرکرده گروه تروریستی تندر که از آمریکا عملیات مسلحانه و خرابکارانه در ایران را هدایت می‌کرد، به تازگی توسط وزارت اطلاعات ایران دستگیر شد. وی در سال ۱۳۸۷ عملیات انفجار در حسینیه سیدالشهدای شیراز که در آن ۱۴ نفر شهید و ۲۱۵ نفر از عزاداران حسینی مجروح شدند، را طراحی و مسولیت آن را بر عهده گرفته بود.

 

گروه تروریستی تندر در سال‌های اخیر نیز قصد اجرای چند عملیات بزرگ از جمله منفجر کردن سد سیوند شیراز، انفجار بمب‌های سیانوری در نمایشگاه کتاب تهران و منفجر کردن در حرم امام خمینی (ره) هنگام برگزاری مراسم عمومی را داشت که با تسلط اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) ناکام ماند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور