تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

قیمت آب در تهران تا ۷ درصد افزایش یافت

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: بر اساس مصوبه شورای شهر، قیمت آب برای مشترکانی که زیر ۳۰ مترمکعب در ماه آب مصرف می‌کنند بین ۶ تا ۷ درصد افزایش یافت.

کد خبر: ۶۰۴۵
۱۱:۲۳ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمدرضا بختیاری با بیان اینکه بر اساس قانون و طبق مصوبه شورای اقتصاد، شورای شهر در تمام شهرهای کشور می‌تواند درخصوص مابه‌التفاوت قیمت تمام شده آب با آنچه که از مشترکان اخذ می‌شود تصمیم‌گیری کند و به شرکت آبفای همان شهر اجازه افزایش قیمت را بدهد.

وی با تاکید بر این مسئله که قانون برای افزایش قیمت حدی را تعیین نکرده است بیان کرد: اختیار این مسئله به طور کامل در دست شورای شهر است. البته عدد تعیین شده باید به تایید فرمانداری و بعد از آن وزارت نیرو نیز برسد.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، پیشنهاد این شرکت برای افزایش قیمت ۱۵ درصد بود که شورای شهر ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش را برای مشترکان پرمصرف و ۶ تا ۷ درصد را برای مشترکان کم‌مصرف لحاظ کرد.

بختیاری با بیان اینکه این مبالغ باید در راستای اجرای طرح‌های افزایش کیفیت آب تهران بویژه جنوب تهران هزینه شود، اظهار کرد: به طور واضح این مبالغ باید برای اجرای طرح رینگ قمر بنی‌هاشم هزینه شود.

وی افزود: مبلغ اضافه شده به قبوض مشترکان زیاد نیست و باید گفت که در هر مترمکعب ۸۲ تا ۱۰۰ تومان افزایش قیمت را خواهیم داشت که تاثیر چندانی در سبد هزینه‌ای خانوار نخواهد گذاشت.

روز گذشته نیز اعلام شد که براساس مصوبه شورای شهر تهران، قیمت آب برای مشترکان خانگی بین ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یافت که تا سه – چهار ماه آینده این مصوبه اجرایی خواهد شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی