تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مخالفت مجلس با دوفوریت لایحه تفکیک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

نمایندگان مردم در خانه ملت با دوفوریت لایحه تفکیک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مخالفت کردند.

کد خبر: ۵۹۴۴
۱۱:۱۹ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه 9 مرداد) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی دوفوریت لایحه تفکیک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با این دوفوریت مخالفت کردند.

گفتنی است جمشید انصاری در توضیح لایحه مذکور گفت: تفکیک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تشکیل دو وزارتخانه مستقل تعاون و کار و رفاه و تامین اجتماعی از اولویت های امروز کشور است.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور افزود: در سال 90 براساس تکلیف قانون برنامه پنجم توسعه کشور از تعداد وزارتخانه های دولت 4 وزارتخانه کاهش پیدا کرد، اما در حال حاضر دولت پیشنهاد تفکیک این وزارتخانه را برای حل ابرچالش های اشتغال و رفاه به مجلس تقدیم کرده است، بنابراین از مجلس انتظار می رود برای حل مشکلات اقتصادی که سه حوزه آن در این وزارتخانه قرار دارد با این فوریت موافقت کنند.

انصاری تاکید کرد: بخش رفاه و تامین اجتماعی نیز در حال حاضر مشکلاتی دارد که در دل وزارت کار رسیدگی به آنها امکانپذیر نیست، ضمن اینکه صندوق های بازنشستگی نیز در تامین حقوق و مزایای کارکنان خود با مشکلاتی روبرو هستند که این دوفوریت می تواند به حل این مشکل نیز کمک کند.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها