تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

احتمال ابتلای مجدد سنین بالای ۷۵ سال به کرونا پس از بهبودی

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران، احتمال ابتلای مجدد به ویروس کووید-۱۹ در سنین بالای ۷۵ سال را بیشتر از سنین کمتر از ۷۵ سال اعلام کرد.

کد خبر: ۵۷۲۴۳
۱۴:۲۰ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹

دیدارنیوز - دکتر علیرضا زالی در خصوص زمان بازگشت کشور به حالت عادی، گفت: وقتی در تهران وضعیت این بیماری به ثبات می رسد که میزان مراجعین رشد نزولی داشته باشد و میزان بهبودیافتگان نسبت به افراد پذیرش شده به تراز مثبتی برسد؛ در این زمان می‌توان اعلام کرد وضعیت به رو به روال است.

وی با بیان اینکه بازتاب خطری که امروز ما را تهدید می‌کند در بستری بیمارستانی بین ۵ تا ۱۴ روز بعد و مرگ و میر بین ۱۸ روز تا یک ماه بعد خود را نشان می‌دهد، نسبت به تداوم سیر شتابان بار ارجاعی با توجه به عدم افزایش محدودیت‌ها، هشدار داد.

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، در خصوص احتمال ناقل بودن افراد مرخص شده از بیمارستان، عنوان کرد: همه چیز به مدت زمان بستری و زمان سپری شده از آغاز علائم بالینی بستگی دارد. اگر از شروع علائم بالینی ۱۴ روز بگذرد، احتمال اینکه فرد ویروس را منتقل کند بسیار ناچیز است، اگرچه بهترین اقدام در این خصوص گرفتن تست در زمان ترخیص است.

زالی با بیان اینکه افرادی که زیر دو هفته ترخیص می‌شوند، ممکن است ناقل بیماری باشند، گفت: ترجیح ما این است که این افراد به نقاهتگاه بروند یا در منزل با رعایت حداکثری نکات بهداشتی، قرنطینه شوند. این افراد نباید در محل کار و محیط های اجتماعی حضور پیدا کنند و اگر کارمند یا کارگر هستند حتما باید ۲ هفته به آنها استعلاجی داده شود. همچنین مراقبین سلامت فرد ترخیص شده را متناسب با حوزه‌ای که سکونت دارد، ارزیابی و در رصد بهداشتی قرار می دهند.

وی با اشاره به اعلام اثربخشی داروی فاویپیراویر در درمان بیماری کرونا، تصریح کرد: به طور کلی درمان اصلی ایجاد یک مراقبت جامع سلامت و استفاده از تمام ظرفیت‌های درمانی به خصوص در مورد بیماران بدحال در محیط های بیمارستانی است. بنابراین یک پکیج درمانی درست و علمی نتیجه بخش خواهد بود که بخشی از آن داروست. تاکنون در عرصه جهانی اثربخشی داروهایی که در درمان بیماری‌هایی از جمله مالاریا و ابولا موثر هستند، به اثبات رسیده است. این دارو نیز برای آنفولانزا تولید شده و جزو پروتکل درمانی است. در همین راستا این دارو در اختیار برخی بیمارستان‌های کشور که در یک تریال بالینی مشترک قرار گرفته‌اند، گذاشته شده است.

به گفته زالی، ۲۵ تریال بالینی در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاهی وجود دارد که در آنها کار به خوبی پیش می رود.
وی در پایان با اشاره به اهمیت غربالگری در کشور به ویژه در تهران، اظهار کرد: افراد می توانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir فرم خوداظهاری را پر کرده و با مراقبین سلامت که مسئولیت پیگیری وضعیت هموطنان را بر عهده دارند، همکاری های لازم را انجام دهند. 


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير