تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

درخواست ترامپ از اسرائیل برای آزادی زندانی ترک‌تبار متهم به ارتباط با حماس

 ترامپ در تلاش برای آزادی یک کشیش آمریکایی که هم‌اکنون در ترکیه زندانی است، از اسرائیل درخواست کرده بود یک زن ترکیه‌ای را که متهم به "قاچاق برای حماس" است، آزاد کند.

کد خبر: ۵۷۱۴
۱۰:۴۴ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - واشنگتن پست گزارش کرده است که دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا اوایل ماه جاری میلادی از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی درخواست کرده بود که ابرو اوزکان، زنی که به اتهام "قاچاق برای حماس" دستگیر شده بود، را آزاد کند.

دولت ترکیه به طور علنی از این دستگیری ابراز ناراحتی کرده بود.

بر اساس گزارش واشنگتن پست، اوزکان یک روز پس از مطرح شدن این درخواست از سوی ترامپ آزاد شده و پس از ورود به استانبول از رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه به دلیل اهمیتی که برای پرونده او قائل شده، تشکر کرد.

این روزنامه گزارش کرده است که مقامات آمریکا معتقدند، آنکارا پس از آزادی اوزکان، اندرو برانسون، کشیش آمریکایی را که به خاطر اتهامات تروریستی و جاسوسی از سوی ترکیه دستگیر شده را آزاد خواهد کرد.

با این حال دادگاه ترکیه هفته گذشته به حصر خانگی برانسون تا تکمیل محاکمه او رای داد.

ترامپ در واکنش به این اقدام، ترکیه را به وضع تحریم‌های شدیدتر تهدید کرد.

یکی از مقامات ارشد ترکیه در بیانیه‌ای اظهار کرد، گزارش قرارداد ترکیه و آمریکا برای مبادله زندانیان "کاملا بی‌اساس" است.
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی