تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

تازه ترین اقدامات کشورها برای مقابله با کرونا

News Image Lead

قدرت های اقتصادی جهان به تلاش های خود برای کاستن از تبعات اقتصادی کووید-۱۹ ادامه می دهند.

کد خبر: ۵۶۲۹۷
۱۲:۱۷ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
 

دیدارنیوز ـ در شرایطی که شمار مبتلایان به کووید-۱۹ در سراسر جهان از ۴۱۰ هزار نفر فراتر رفته و بیش از ۱۸ هزار و ۳۰۰ نفر جان خود را از دست داده اند، کشورهای مختلف در سراسر جهان به اقدامات خود برای کاستن از تبعات اقتصادی این بیماری که به گفته نهادهای معتبر می تواند تا دو و نیم تریلیون دلار خسارت به اقتصاد جهان وارد کند، ادامه می دهند.

انگلیس

پس از اعلام قرنطینه سراسری انگلیس، شورای گزارش دهی مالی این کشور با صدور بیانیه ای اعلام کرد که شرکت ها نباید نگران ارایه گزارش صورت های مالی خود باشند. این شورا از ارایه یک راهنمای جدید برای گزارش صورت های مالی در شرایط کرونایی خبر داده است. 

از سوی دیگر سازمان مالیاتی انگلیس از آماده سازی یک بسته جدید برای حمایت از شرکت ها و کسب و کارهای آسیب دیده انگلیسی خبر داده است که به تعویق افتادن مهلت پرداخت مالیات ها از جمله آن ها خواهد بود.

آلمان

وزیر اقتصاد آلمان از برنامه ریزی برای بازگشت به دوره سیاست ریاضت اقتصادی در دوره پسا کرونا خبر داد. این کشور برای حمایت از کسب و کارها و کاستن از تبعات اقتصادی ناشی از ویروس کرونا در نظر دارد ۷۵۰ میلیارد یورو نقدینگی به اقتصاد خود تزریق کند. 

پتر آلتمایر با اعلام آمادگی دولت برای حمایت همه جانبه از بازارهای مالی گفت تا زمانی که لازم باشد این حمایت ها ادامه خواهد داشت. 

از سوی دیگر اولاف شولتس، وزیر دارایی آلمان نیز از قطعی بودن ورود اقتصاد این کشور به رکود خبر داد و افزود که رشد اقتصادی این کشور امسال به منفی پنج درصد خواهد رسید. 

کره جنوبی

دولت کره جنوب یاز برنامه ریزی برای افزایش مخارج خود به ۱۰۰ تریلیون وون ( ۸۰ میلیارد دلار) خبر داد که این رقم، دو برابر  بودجه قبلی در نظر گرفته شده بوده است. 

لی جو یول، رییس بانک مرکزی کره در همین رابطه گفت: می خواهیم از ورشکسته نشدن شرکت ها در مواجهه با کووید-۱۹ مطمین شویم. ما یک اقتصادی رقابتی هستیم و به خاطر کمبود نقدینگی از پا در نخواهیم آمد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر