تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

سبقت مسمومیت با الکل از عدد مبتلایان به کووید۱۹ در فارس

News Image Lead

فارس تعداد افرادیکه دچار مسمومیت الکلی شده‌اند در استان فارس از عدد مبتلایان به کووید ۱۹ پیشی گرفت و عدد قربانیان الکل نسبت به مرگ بر اثر کروناویروس چهار برابر شد.

کد خبر: ۵۶۲۷۷
۱۱:۲۱ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
 

دیدارنیوز ـ رئیس اورژانس فارس در گفت و گو با ایسنا اعلام کرد که تا صبح چهارشنبه ۶ فروردین ۵۹۲ نفر در این استان بر اثر مصرف الکل مسموم شده‌ و از این تعداد ۷۲ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

محمدجواد مرادیان گفت: متاسفانه مسمومیت با الکل طی روزهای گذشته تاکنون روندی افزایشی داشته و این روند همچنان ادامه دارد.

او ضمن ابراز تاسف از بی توجهی برخی شهروندان استان فارس به توصیه‌های بهداشتی و پزشکی، تاکید کرد که مصرف الکل هیچ تاثیری بر ابتلا به کووید ۱۹ نخواهد داشت.

مرادیان همچنین خاطرنشان کرد که میانگین سنی افراد مسموم شده براثر مصرف الکل ۲۰ تا  ۴۰ سال است و هم‌اینک تعدادی از این افراد در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

او تاکید کرد که مصرف الکل ۷۰ درصد تنها برای ضدعفونی سطوح مناسب بوده و مصرف خوراکی این ماده سمی، بسیار خطرناک است و به مسمومیت، معلولیت و حتی مرگ می‌انجامد.

رئیس اورژانس فارس همچنین با بیان اینکه مرکز اورژانس ۱۱۵ استان فارس از چهارم اسفند ۹۸ تاکنون به ۱۹ هزار و ۹۹۶ نفر مشاوره تلفنی با علائم تنفسی داده است، گفت: اورژانس فارس ۷۴۶ ماموریت مرتبط با کرونا انجام داده است.

مرادیان افزود: در این مدت تعداد ۲۰۳ بیمار مشکوک به علائم کرونا ویروس به مراکز درمانی انتقال داده شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات