تیتر امروز

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!

این چهل و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

حبیبی: در پی تامین هزینه‌های انتخاباتی از محلِ منابع مالی کارگران هستند

حسین حبیبی با انتقاد از تلاش‌های دولت برای تفکیک سازمان تامین اجتماعی از بدنه وزارت رفاه گفت: سهم‌خواهان سازمان را حیاط خلوت خود می‌دانند.

کد خبر: ۵۵۹۲
۱۲:۰۹ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - لایحه دوفوریتی دولت مبنی بر تفکیک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دو وزارتخانه کار و تعاون، و رفاه و تامین اجتماعی، به نگرانی‌های فعالان کارگری دامن زده است. کارگران که در ماه‌های اخیر به علت تصمیمات نامناسب دولت و مجلس، نگران منابع مالی خود در سازمان تامین اجتماعی بودند با رسانه‌ای شدن این لایحه‌ی جدید نگران‌تر هم شدند.

حسین حبیبی (دبیر کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار کشور) گفتگو در این باره را با طرح یک سوال شروع می‌کند: آیا طرح تفکیک وزارت تعاون، کار و رفاه می‌تواند یک حرکت روبه‌جلو و مثبت در جهت کاهش آلام و دردهای جامعه به خصوص ۴۲ میلیون شده بیمه شده کارگری باشد؟ پاسخ منفی‌ست.

وی ادامه می‌دهد: باید گفت اصولاً مصوبه‌های مجلس و دولت در چهار دهه‌ی گذشته همگی به ضرر کارگران بوده‌است.

حبیبی در تشریح این مساله می‌گوید: تشکیل وزارت رفاه در زمان دولت اصلاحات به منظور سیطره دولت بر تامین اجتماعی اشتباه بود. تشکیل وزارت تعاون، کار ورفاه در دولت اصول گرای مهرورزی و عدالت اشتباه و خیانت بود و در نهایت درخواست تشکیل وزارت رفاه وتامین اجتماعی و وزارت تعاون و کار، تیر خلاص است بر پیکره نزار تامین اجتماعی.

او خواسته‌های کارگران را این‌گونه مطرح می‌کند: درخواست این است که وفق اصل ۴۴ قانون اساسی، نظام اقتصادی ایران بر سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی است و باید این اصل مورد نظر قرار بگیرد؛ بنابراین تعاون به عنوان یک بخش اقتصادی براساس اصل ۴۴ باید از بدنه وزارت ودولت خارج شود؛ بر همین اساس سازمان تامین اجتماعی درواقع بخش خصوصی است یا به عبارتی نهاد عمومی غیردولتی؛ لذا باید از بدنه دولت و وزارت خارج شده و توسط شرکای اجتماعی و با نظارت دولت اداره شود.

حبیبی در ادامه به نقد لایحه پرداخت: لایحه دوفوریت دولت به منظور تفکیک وزارت تعاون ، کار ورفاه اجتماعی، معنادار و هدف‌دار بوده و منجر به تضییع حقوق بیمه‌شدگان خواهد شد. بنابراین دوفوریت آن ضرورت نداشته و باید از دستور کار خارج شود. این لایحه دوفوریت ادامه سریال پیچیدن طومار سازمان تامین اجتماعی و خارج کردن آن ازدست بیمه‌شدگان و مصادره آن به نفع وزارت و وزیر  بهداشت است. سهم خواهان و کسانی که می‌خواهند به احتمال قوی هزینه‌های سیاسی و جناحی خود را در انتخابات پیش رو تامین کنند، سازمان را به عنوان حیاط خلوت خود می‌دانند و می‌خواهند از منابع مالی آن برای اهداف خود استفاده کنند.  

این فعال کارگری در ادامه‌ی گفتگو خطاب به نمایندگان مجلس گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی مراقب لایحه دوفوریتی تفکیک وزارت تعاون کار ورفاه باشند و خطای تصویب بند " و" تبصره ۷ بودجه ۹۷ را تکرار نکنند. مسئولان رده بالا و نمایندگان مجلس متوجه باشند عواقب این گونه مصوبات که بحران کارگری را دامن خواهد زد، متوجه آنها نیز خواهد بود.

وی تاکید کرد: باید به دولتی‌ها و مجلس‌نشینان اخطار داد که اگر حرکت اعتراضی کارگران را نمی‌خواهید و خوش ندارید پس لایحه دوفوریتی تفکیک وزارت تعاون، کارو رفاه را متوقف کنید.

حبیبی در ادامه به انتقاد از دولت پرداخت و گفت: تجربه نشان داده دولت‌هایی که به دنبال تامین منافع خود در سازمان تامین اجتماعی هستند دولت‌های توانمندی نیستند. دولت تدبیر و امید نیز با این لایحه دوفوریتی ضدکارگرترین دولت بعد از انقلاب معرفی خواهد شد مگر اینکه تا دیر نشده از این تصمیم نادرست انصراف بدهد و بیش از این به کارگران پشت نکند. 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی