تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
منتخب بویراحمد و دنا در مجلس:

دولت توان مقابله با کرونا را ندارد، همه کمک کنند/ بزرگترین کمک، نرفتن به مسافرت در نوروز امسال است/ خانه امن‌ترین جا است

منتخب مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون با بیان اینکه دولت توان مقابله با کرونا را ندارد، گفت: در شرایط امروز بزرگترین کمک، پرهیز از مسافرت است.

کد خبر: ۵۵۴۲۳
۱۱:۰۵ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۸

دولت توان مقابله با کرونا را ندارد، همه کمک کنند/ بزرگترین کمک، نرفتن به مسافرت در نوروز امسال است/ خانه امن‌ترین جا است

دیدارنیوز ـ مهدی روشنفکر منتخب مردم بویراحمد، دنا و مارگون در یازدهمین مجلس شورای اسلامی از کارگاه تولید ماسک بسیج دانشجویی، بسیج اقشار و جمعیت جوانان عصر جدید انقلاب در شهر یاسوج بازدید و از نزدیک در جریان روند تولید ماسک در این کارگاه‌ها قرار گرفت.

 

روشنفکر در حاشیه این بازدید به رسانه‌ها گفت: امروز مجاهدان عرصه بهداشت و سلامت یادآور، رزمندگان خط مقدم در جنگ تحمیلی هشت ساله هستند، ایثار، ازخودگذشتگی و جانفشانی مجاهدان عرصه بهداشت و سلامت درخط مقدم پیشگیری، مقابله و درمان مبتلایان ازخاطر ایران و ایرانی پاک نخواهد شد.

 

وی افزود: ایران به داشتن چنین فرزندانی افتخار می‌کند، تا زمانی که چنین روحیه‌های ایثارگری در بین جوانان انقلابی وجود دارد هیچ کس توان تقابل با ما را نخواهد داشت.

 

روشنفکر خاطرنشان کرد: برای دفع این بلایا نیازمند یک عزم ملی هستم، دولت به تنهایی توان مقابله ندارد، باید با بسیج عمومی همه ظرفیت‌های مردمی را فعال کنیم.

 

این استاد دانشگاه گفت: مردم باید با همه وجود توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند تا از انتشار ویروس جلوگیری شود، درگروه‌های آسیب پذیر درمان دشوار و در بعضی اوقات ناممکن است، پس پیشگیری تنها راه ماست، قطعا به لطف الهی و عنایت اهل بیت و حمایت مردم نجیب و شریف از این فرا بحران هم با سربلندی عبور خواهیم کرد.

 

روشنفکر تاکید کرد: شکست دشمن در این جنگ بیولوژیک دور از دسترس نیست به شرطی که با وسواس و تعهد کامل، توصیه‌های حیاتی در باره پیشگیری‌های بهداشتی را عمل کنیم.

 

وی با بیان اینکه باید از هر سفر غیر ضروری اجتناب کرد، ادامه داد: بدون شک دولت با اختصاص سهمیه بنزین و تعطیلی چند روزه در فرصتی پس از کنترل این فرا بحران زمینه صله ارحام و دید وبازدید و تفریح مردم را فراهم می‌کند، امروز بزرگترین کمک مردم پرهیز از سفر‌های غیرضروری است.

 

منتخب مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: هیچ توجیهی برای مسافرت‌های غیرضروری که سلامت یک شهر را به خطر بیندازد وجود ندارد. خانه امن‌ترین جا برای این روز‌های سخت است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر