تیتر امروز

ترامپ و نتانیاهو صلح می‌خواهند یا جنگ؟/ جای خالی دوستان راهبردی پشت خاکریز جنگ/ تورم خوراکی‌ها در حال پیشرفت
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ و نتانیاهو صلح می‌خواهند یا جنگ؟/ جای خالی دوستان راهبردی پشت خاکریز جنگ/ تورم خوراکی‌ها در حال پیشرفت

این صد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین بیش از شرارت یزید؛ قربانی کسانی شد که گرفتار حماقت بودند، از آنجا زخم‌های بیشتری خورد/ حسین از حق اعتراض به حاکم اسلامی و حق انتخاب دفاع می‌کند
در سی‌وهفتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

حسین بیش از شرارت یزید؛ قربانی کسانی شد که گرفتار حماقت بودند، از آنجا زخم‌های بیشتری خورد/ حسین از حق اعتراض به حاکم اسلامی و حق انتخاب دفاع می‌کند

در سی‌وهفتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با روز عاشورا منتشر می‌شود با ناصر مهدوی با موضوع "حسین؛ منادی زندگی انسانی" گفتگو کردیم.
علی نیکجو: مردم برای آرامش به حمایت حاکمان نیاز دارند نه «یوگا» / به کودکان یاد دهید از ترس‌هایشان حرف بزنند/ از این پیچ خطرناک عبور می‌کنیم اگر ...
بررسی تاثیرات جنگ بر روح و روان انسان‌ها در گفت‌و‌گو با یک روان درمانگر:

علی نیکجو: مردم برای آرامش به حمایت حاکمان نیاز دارند نه «یوگا» / به کودکان یاد دهید از ترس‌هایشان حرف بزنند/ از این پیچ خطرناک عبور می‌کنیم اگر ...

در پنجمین برنامه از سری برنامه های تیتر بررسی تاثیرات جنگ بر روح و روان انسان ها با دکتر علی نیکجو، روان درمانگر مطرح کردیم. او معتقد است: صدا و سیما و اینترنشنال به عنوان دو ابرمدیا، آسیب بزرگی...
در نامه اصحاب رسانه به استاندار گیلان مطرح شد؛

فاجعه در گیلان، با تعلل طولانی اعلام شیوع کرونا در استان/ مدیران تهمیداتی برای کنترل اوضاع ندارند/ ارائه‌آمار واقعی و قرنطینه کامل شهر

در پی فاجعه شیوع کرونا در استان گیلان که منجر به کشته شدن ده‌ها نفر از مردم استان و بستری شدن بیش از صد‌ها نفر در بیمارستان‌های رشت شد برخی از اهالی رسانه گیلان با نوشتن نامه‌ای سرگشاده به استاندار خواستار رسیدگی جدی وی به وضعیت مردم استان بخصوص بیماران شدند.

کد خبر: ۵۴۶۶۸
۰۹:۲۵ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

فاجعه در گیلان، با تعلل طولانی اعلام شیوع کرونا در استان/ مدیران تهمیداتی برای کنترل اوضاع ندارند/ ارائه‌آمار واقعی و قرنطینه کامل شهر/امکان برخورداری عادلانه بیماران از امکانات درمانی/رفع انحصار توزیع دارو در داروخانه‌ها

دیدارنیوز ـ جمعی از اصحاب رسانه استان گیلان در نامه‌ای به ارسلان زارع استاندار گیلان درخواست‌های عمومی خود را برای مقابله با ویروس کرونا اعلام کردند. 
 
متن این نامه بدین شرح است:
 
جناب آقای ارسلان زارع
 
استاندار محترم گیلان.
 
ضمن عرض سپاس و تشکر از کادر درمانی استان گیلان بابت تلاش‌های شبانه روزی و بی وقفه‌شان در خدمت رسانی به بیماران و عرض تسلیت به خانواده‌های داغدار استان در روز‌های اخیر توجه شما را به نکاتی چند از سوی اصحاب رسانه استان جلب می‌کنیم.
 
شما به عنوان عالی‌ترین مقام اجرایی استان وظایفی دارید و داشتید که عدول از آن‌ها می‌تواند نتایج فاجعه باری برای شهر و استان ما به ارمغان آورد. همانطور که با تعلل چندین هفته‌ای در اعلام خطر ورود کرونا به استان فاجعه‌ای غم انگیز اتفاق افتاد.
 
متاسفانه شاهد آن هستیم که همزمان با شیوع ویروس کرونا بیمارستان‌های استان خود به یک واحد انتقال بیماری تبدیل شده اند و در این زمینه حتی چند نفر از کادر درمانی استان نیز جان خود را از دست داده اند. آمار و ارقام میزان مرگ و میر‌ها نیز نامشخص است و متاسفانه کوتاهی در زمینه آزمایش نمونه‌ها منجر به تاخیر در میزان آمار و ارقام شده است.
 
مدیران و مسئولان استان در مصاحبه‌های متعدد بر لزوم جدی گرفتن ویروس کرونا توسط مردم و همچنین خانه نشینی آن‌ها تاکید کرده اند و حتی خود جنابعالی اعلام کرده اید که مردم هنوز این ویروس را جدی نگرفته اند. ولی سوال این است که خود مدیران استان چه تمهیداتی جهت تلاش برای جدی گرفتن بیشتر موضوع در این زمینه گرفته اند؟ متاسفانه شاهد آن هستیم که همچنان واحد‌های تولیدی و صنفی و یا ساخت و ساز باز و مشغول به کار است و باوجود خطرات فراوان آلودگی به کار خود ادامه می‌دهند. همچنین شرکت‌ها و ادارات نیز همچنان باز هستند و مشخص است که همه این‌ها جمع قابل توجهی را به خیابان می‌کشاند.
 
سخن کوتاه می‌کنیم که هم ما و هم شما از آمار واقعی مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا و کمبود واحد‌های درمانی و کوتاهی‌های انجام شده درباره آزمایش نمونه‌ها و مراقبت از مبتلایان آگاهیم پس درخواست خود را از شما به عنوان وظیفه‌ای که به اجرای آن مسئول شدید به صورت موردی اعلام می‌کنیم:
 
۱_ قرنطینه کامل شهر به صورت تعطیلی اجباری تمامی بنگاه‌های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و تفریحی غیرضروری و بستن گذرگاه‌های ورودی و جلوگیری از ورود مسافران تا اطلاع ثانوی
 
۲_ارائه تسهیلات مالی و کمک به اقشار کم درامد و مساعدت با کارفرمایان در حوزه‌های بانکی و تامین اجتماعی که در روز‌های قرنطینه باید تعطیل باشند. مانند درخواست از بانک‌ها درباره تعامل با بدهکاران اقساط بانکی و دریافت تضمین در این رابطه و تلاش برای جبران هزینه‌های معیشتی شهروندان از طریق پرداخت یارانه به ویژه به اقشار و دهک‌های پائین جامعه و هنرمندانی که مجبور به تعطیلی برنامه‌های خود شدند.
 
۳_کاستن از ساعت کاری ادارات دولتی و تعطیلی هفتگی ادارات و شرکت‌ها از یک روز به چند روز
 
۴_اطلاع رسانی گسترده و ارائه آمار واقعی به مردم برای آگاه کردنشان به میزان خطر و دعوتشان به قرنطینه خانگی
 
۵_ امکان برخورداری عادلانه بیماران از آزمایشگاه‌ها و واحد‌های درمانی برای انجام تست کرونا
 
۶_ضرورت ایجاد بیمارستان صحرایی که پیش از این توسط نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت رد شده بود و نیازمند بررسی دوباره است
 
۷_ رفع انحصار توزیع دارو در داروخانه‌ها برای جلوگیری از تشتت و ازدحام و درگیری‌های احتمالی همان طور که در چند روز گذشته مشاهده شده است.
 
در پایان آمادگی خودمان را برای کمک رسانی بی شائبه در زمینه‌های مختلف اطلاع رسانی اعلام می‌داریم و امیدواریم در سایه تلاش و اجرای دقیق وظایف قانونی و انسانی همه مدیران استان و همچنین دعای خیر مردم و زحمات بی شائبه کادر درمانی بلایای اخیر از استان و کشور عزیزمان رخت بربندد.
 
جمعی از اصحاب رسانه استان گیلان
منبع: ایلنا
ارسال نظرات