
شرکتهای دانشبنیان در مسیر خود برای تجاریسازی، نیازمند حمایت، سرمایهگذاری و بهره گیری از متدهای بازاریابی و فروش هستند تا بتوانند ایده و اختراع خود را به کالا تبدیل و آن را وارد بازارهای جهانی کنند. بههمین منظور، دیدارنیوز به سراغ حمیدرضا اسدزاده یکی از مدیران فعال در زمینه حمایت از شرکتهای دانشبنیان و نخبگان ایرانی رفته است تا نظراتش را جویا شود. وی گفت: ما شرکتی را به ثبت رساندیم و از همان روز اول هدفمان این بود که تا سال ۱۴۰۰ هر ماه از یک اختراع ایرانی و کارآمد حمایت کرده و با پشتیبانی خود، آن محصول را بهصورت برندی موفق در ایران و جهان عرضه کنیم. از اینرو با حمایت از ایدههای ناب مخترعین و دانشمندان ایرانی، محصولات کارآمد و نوین را برای اولین بار به بازارهای ایران و جهان عرضه کردیم و با حمایت از نبوغ ایرانی، توانمندی ایرانیان را به جهانیان معرفی و عرضه داشتیم.
دیدارنیوز ـ شرکتهای دانشبنیان در مسیر خود برای تجاریسازی، نیازمند حمایت، سرمایهگذاری و بهره گیری از متدهای بازاریابی و فروش هستند تا بتوانند ایده و اختراع خود را به کالا تبدیل و آن را وارد بازارهای جهانی کنند.
در راستای حمایت از این شرکت ها، مقام معظم رهبری در دیدار با شرکتکنندگان در نهمین همایش ملی نخبگان فردا گفتند: شرکتهای دانشبنیان چیز بسیار خوبی است، البته امروز اطلاع دارم که هزاران شرکت دانشبنیان در کشور هست، لکن همین تعدادی که الان وجود دارد میتواند ده برابر افزایش پیدا کند، ده برابر جوانها آن کسانی که محصول علمی دارند وجودشان در شرکتهای دانشبنیان مفید است.
هفته گذشته نیز اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در دیدار با اعضای هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی بر حمایت از شرکت های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: کمک به شرکت های دانش بنیان و بسترسازی برای حضور در بازارهای داخلی و خارجی ضروری است و از اهمیت فراوانی برخوردار است که نهادهایی مثل صندوق نوآوری و شکوفایی می توانند با همکاری معاونت علمی و فناوری رییس جمهور در این زمینه پیشتاز باشند.
بههمین منظور، دیدارنیوز به سراغ حمیدرضا اسدزاده یکی از مدیران فعال در زمینه حمایت از شرکتهای دانشبنیان و نخبگان ایرانی رفته است تا نظراتش را جویا شود.
حمیدرضا اسدزاده در گفتگو با دیدارنیوز گفت: بیتردید راه پیشرفت کشور، حمایت از نخبگان است. از اینرو ما بهعنوان یک مجموعه تصمیم گرفتیم که در حد و حوزه تخصصی خود، حمایت از شرکتهای دانشبنیان را برای به ثمر رسیدن ایدهها و اختراعاتی که توسط آنها آماده میشود بهکار بندیم.
وی افزود: ما شرکتی را به ثبت رساندیم و از همان روز اول هدفمان این بود که تا سال ۱۴۰۰ هر ماه از یک اختراع ایرانی و کارآمد حمایت کرده و با پشتیبانی خود، آن محصول را بهصورت برندی موفق در ایران و جهان عرضه کنیم. از اینرو با حمایت از ایدههای ناب مخترعین و دانشمندان ایرانی، محصولات کارآمد و نوین را برای اولین بار به بازارهای ایران و جهان عرضه کردیم و با حمایت از نبوغ ایرانی، توانمندی ایرانیان را به جهانیان معرفی و عرضه داشتیم.
اسدزاده با بیان این که خط مشی ما حمایت از کالاهای ایرانی است، گفت: ایجاد بستر جهت ایدهپردازان، حمایت از مخترعین ایرانی، کارآفرینی و ایجاد فرصتهای جدید شغلی، تعهد به ایجاد و حفظ روابط سودمند متقابل با مشتریان و جلب رضایتمندی آحاد مردم در خصوص معرفی محصولات و ایدههای نو از جمله اهدافی است که همیشه سعی در دنبال کردن آن داشته و داریم.
وی با بیان اینکه ما بر روی تمام محصولاتی که در ایران ثبت اختراع شده و کمک به ارزآوری به میهن عزیزمان کند، سرمایهگذاری میکنیم، افزود: ما تاکنون سه ایده را از جمله اولین مایع آتشزن گیاهی و بیخطر در دنیا که با تفکر دانشمند جوان ایرانی ثبت اختراع شد را وارد بازار کرد.
این حامی شرکتهای دانشبنیان با اشاره به اینکه بسیاری از جوانان نخبه و مخترع به ما مراجعه میکنند و تقاضای همکاری دارند، گفت: ما بهعنوان بخش خصوصی محسوب میشویم و به اندازهای محدود میتوانیم از ایدههای جوانان عزیزمان حمایت کنیم و این امکان تا جایی که سرمایه مجموعهمان برسد دنبال و پیگیری خواهد شد.
اسدزاده یادآور شد: برای اینکه شرکتهای خصوصی بتوانند از ایدههای مخترعان حمایت کنند باید بهنوعی از حمایت دولت هم برخوردار باشند، در غیر اینصورت این حمایت در اندازه چند اختراع خواهد بود و چنانچه دولت یاریمان نکند نمیتوانیم بهطور جدی مسیر خود را ادامه دهیم.
وی در پایان افزود: مدتی است که دولت حمایت از شرکتهای دانشبنیان را تا حدی بیش از گذشته در دستور کار قرار داده است و حال میطلبد که دولت همانطور که از آن دست افراد حمایت میکند، از شرکتهایی که به فعالیت و تولید نخبگان کمک میکنند هم حمایت داشته باشد.