تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

اماکن تاریخی و موزه‌های کرمانشاه در نوروز ۹۹ تعطیل است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه گفت: تمام اماکن و محوطه‌های تاریخی و موزه‌های این استان به علت شیوع ویروس کرونا در ایام نوروز ۹۹ تعطیل است.

کد خبر: ۵۴۵۴۳
۰۹:۲۳ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۸

اماکن تاریخی و موزه‌های کرمانشاه در نوروز ۹۹ تعطیل است

دیدارنیوز ـ امید قادری روز پنج‌شنبه افزود: این تصمیم در راستای حفاظت از سلامت شهروندان و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اتخاذ شده است.

 

او در ادامه همچنین گفت: نمایشگاه‌های صنایع دستی، سوغات و همچنین برنامه‌های شاخص نوروزگاهی هم در این ایام لغو شده است.

 

قادری با اشاره به اینکه امسال به جای بسته‌های فرهنگی، بسته‌های بهداشتی و ضدعفونی به مسافران احتمالی که وارد استان می‌شوند، اهدا خواهد شد، یادآور شد: همکاران ما در ستاد خدمات سفر نوروز ۹۹ در مبادی ورودی و خروجی شهر مستقر و مسافران را راهنمایی می‌کنند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه امسال به جای تبلیغات کاغذی، اپلیکیشن جامع گردشگری استان برای مسافران ارسال می‌شود، تصریح کرد: علاوه بر اطلاعات کامل گردشگری، صنایع دستی و تاسیسات گردشگری، متون آموزشی در راستای مقابله با کرونا به مسافران و گردشگران آموزش داده می‌شود.

 

این محوطه‌ها شامل سایت جهانی بیستون، تاق بستان، معبد آناهیتا، تکیه معاون الملک و تکیه بیگلربیگی کرمانشاه است.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از چهار هزار و ۲۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده است که تاکنون بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ اثر آن ثبت ملی شده و تنها اثر جهانی استان کتیبه داریوش هخامنشی در بیستون است.

 

براساس اعلام دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه تا ظهر چهارشنبه (۱۵ اسفند) ۵۲ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند و تاکنون آزمایش کرونا ۱۷ بیمار در استان مثبت اعلام شده که ۲ نفر از آنان فوت کرده است.

 

از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا ظهرچهارشنبه ۲۸۹ نفر بیمار مشکوک به کوئید ۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری شدند که ۲۳۵ نفر از آنان ترخیص شده اند.

 

تاکنون ۲ هزار و ۹۲۲ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و در مجموع ۹۲ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۵۵۲ مورد از ابتدا تاکنون بهبود یافته‌اند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر