تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

حاجی‌بابایی: مجلس دهم برای کمک به دولت زیر بار بودجه ۹۹ نرود

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در مخالفت با کلیات بودجه ۹۹ گفت: نمایندگان یا به کلیات بودجه رای ندهند یا به سه دوازدهم آن رای بدهند. نکند مجلس بعدی بیاید و ما را به خیانت متهم کند.

کد خبر: ۵۳۳۲۷
۱۱:۴۷ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۸

دیدارنیوز - حمیدرضا حاجی بابایی در جلسه علنی امروز دوشنبه مجلس شورای اسلامی در مخالفت با کلیات بودجه ۱۳۹۹ اظهار کرد: عدم شفافیت، عدم عدالت اجتماعی و نداشتن چهره روشنی از اشتغال زایی و همچنین مغایرت با اسناد بالادستی به ویژه برنامه ششم توسعه از ویژگی‌های بودجه ۹۹ است. نمایندگان بدانند چه چیزی را مصوب می‌کنند.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: مجلس علاوه بر مالیات‌ها و درآمدهای لایحه دولت ۲۷ هزار میلیارد تومان مالیات را افزایش داده است، ۴۰ هزار میلیارد تومان از محل سقف بودجه اضافه شده است اما سقف بودجه شفاف نیست.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان این که حقوق کارکنان در بودجه ۹۹ ناعادلانه است، گفت: دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان کف حقوق در نظر گرفته شده است، یعنی دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان با ۱۵ درصد افزایش، دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان می‌شود و این یعنی ظلم. ظالمانه است که به کسی که ۲۰ میلیون حقوق می‌گیرد ۱۵ درصد اضافه کنیم و به آن کسی که ۳ میلیون تومان حقوق می‌گیرد نیز ۱۵ درصد. مجلس زیر بار این ظلم نرود.

حاجی بابایی در انتقاد از کلیات بودجه ۹۹ و نظام رتبه بندی معلمان گفت: ای کاش نظام رتبه بندی برای معلمان اجرا نمی‌شد. قرار است ۵۰ درصد به حقوق کارمندان اضافه شود و نظام رتبه بندی مانع این افزایش حقوق برای معلمان شده است نظام رتبه بندی را حذف کنید و همان ۵۰ درصد را به بازنشستگان و معلمان اضافه کنید.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی مدعی عدم شفافیت در بودجه ۹۹ شد و ابراز عقیده کرد: پتروشیمی‌ها در بودجه شفاف نیست، با ادغام یارانه‌ها و  کمک معیشتی به ۷۶ میلیون نفر، چه بر سر دولت و ملت خواهیم آورد. مجلس برای کمک به دولت زیر بار این بودجه نرود. ما نمی‌خواهیم برای دولت مشکل ایجاد کنیم سه ماه دیگر نمایندگان جدید  در همین کرسی‌ها می‌نشینند و از بودجه ۹۹ انتقاد می‌کنند.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: یا به کلیات بودجه رای ندهید و یا به سه دوازدهم آن رای بدهید و آن را به کمیسیون بفرستید تا دوباره بررسی شود.  این بودجه به درد مردم نمی‌خورد، مجلس بعدی بیاید و مصوب کند. نکند مجلس دهم به خیانت متهم بشود. این بودجه هیچ معجزه‌ای در سال آینده ایجاد نخواهد کرد. نفت، مالیات و منابع درآمدی آن مشخص نیست.

حاجی بابایی در پایان مخالفت خود با بودجه ۹۹ اظهار کرد: ۲۷ هزار میلیارد تومان مالیات ها را افزایش داده‌ایم و این یعنی حلق مردم را بیشتر فشرده‌ایم، این کار نباید توسط مجلس صورت می‌گرفت مردم با وضعیت وخیم جامعه رای داده‌اند، اما نمایندگان بدانند که هر اتفاقی که در سال آینده بیفتد مسئول اصلی آن هستند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان