تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

افشاگری درباره سوء‌استفاده‌ مافیای گندم

نماینده مردم سبزوار در مجلس از آنچه فساد برنامه‌ریزی شده در بخشی از بدنه سازمان غله ایران و ناپدید شدن ۱۰۰ هزار تن گندم تنها در یک استان، می‌خواند، خبر داد.

کد خبر: ۵۲۲۳
۱۶:۰۷ - ۲۷ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - رمضانعلی سبحانی‌فر با بیان این مطلب که «در خرید تضمینی گندم از گندم‌کاران و تحویل گندم خریداری شده به سیلوها تخلفات گسترده مالی و اجرایی در جریان است» مدعی شد: دلالان گندم از ارتباطاتی که با بخشی از بدنه سازمان غله کشور دارند گندم را از گندم‌کاران خریداری می‌کنند اما به جای تحویل گندم خریداری شده به سیلوهای دولتی، آن را در انبارها و محوطه‌های بدون سقف و روز باز به صورت کاملا غیراستاندارد و غیربهداشتی نگهداری می‌کنند.

نماینده مردم سبزوار در مجلس ادامه داد: این شبکه مافیایی با هماهنگی عوامل خود در سازمان غله کشور، گندم خریداری شده را به انبارهای رو باز بزرگ انتقال می دهند و همزمان دو اقدام غیراخلاقی و غیربهداشتی انجام می‌دهند اول اینکه اجازه می‌دهند این گندم زیر باران یا از طریق پاشیدن آب توسط تانکرهای سیار آبرسان، خیس و غیرقابل استفاده شود و دوم اینکه بخشی از این گندم را با «خاک» و «شن» مخلوط  می‌کنند و بعد گندم ناخالص را از طریق شبکه مافیای خود تحویل سیلوهای غیراستاندارد اداره غله کشور می‌دهند و پول‌های هنگفتی را به جیب می‌زنند.

سبحانی‌فر با تشریح شیوه کار مفسدان غله کشور، گفت: مافیای گندم با خیس کردن گندم در انبارهای رو باز هزاران تن بر وزن گندم خریداری شده اضافه می‌کنند و گندم آب خورده را با هماهنگی شبکه مافیایی خود در بدنه سازمان غله کشور، تحویل سیلوهای دولتی که باز نیروهای همین شبکه در آنجا مسؤولیت دارند، می‌دهند و پول هنگفتی را عاید شبکه مافیایی خود می‌کنند.

وی ادامه داد: شبکه مافیایی غله، حجم گندم خیس شده را در گزارشهای خود چندین برابر گزارش می‌کنند و به اسم «گندم فاسد شده» از سیستم گندم خریداری شده دولتی خارج می‌کنند و بدین ترتیب زمینه «مفقود شدن» آن را به وجود می‌آورند و از این راه نیز صدها میلیون تومان سودجویی می‌کنند.

نماینده مردم سبزوار در مجلس با اشاره به عکس‌های ثبت شده از انبار رو باز مافیای غله کشور و غیر استاندارد بودن این سیلوها، گفت: این عکس‌ها در استان خراسان رضوی گرفته شده اما همین منظره در اکثر استان‌هایی که گندم در آنها کشت می‌شود، قابل رؤیت است. به عنوان نمونه در یک استان کوچک که نمی‌خواهم اسمی از آن ببرم طی یک سال بیش از ۱۰۰ هزار تن گندم مفقود شده است.

سبحانی‌فر با اشاره به اقدامات اولیه انجام شده توسط دستگاه‌های ناظر، گفت: پس از اطلاع، دستگاه‌های ناظر و بازرسان از این تخلف بزرگ و حساب شده، وارد کار شده و با گزارش‌گیری‌های اولیه  یکی دو نفر را بازداشت کرده‌اند.

وی با یادآوری الزامات سیاستهای اجرایی اصل ۴۴ قانون اساسی برای بخش دولتی، گفت: طبق اصل ۴۴ قانون اساسی وزارت جهادکشاورزی و سازمان غله ایران باید سیلوهای بخش خصوصی را به قاعده بازی راه دهند و بخش خصوصی نیز وارد چرخه خرید گندم تضمینی شود تا از این طریق زمینه فساد در سازمان غله ایران از بین برود.

نماینده مردم سبزوار در مجلس ادامه داد: امروز شاهد بدترین سوء استفاده‌های مالی توسط مافیای غله کشور هستیم.
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر