تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مدیرکل آژانس انرژی اتمی: ایران اقدامی در راستای نقض توافق هسته‌ای انجام نداده است

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که ایران پس از اعلام گام پنجم، اقدامی در راستای نقض توافق هسته‌ای انجام نداده است.

کد خبر: ۵۱۲۷۹
۰۹:۰۰ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از رویترز، رافائل گروسی مدیرکل آژانس انرژی اتمی روز چهارشنبه گفت که ایران از ماه گذشته که اعلام کرد تمام محدودیت‌های اعمال شده در توافق هسته‌ای را کنار می‌گذارد، گام فراتری در راستای نقض توافق هسته‌ای برنداشته است.

گروسی در اولین سفرش به واشنگتن پس از انتصاب به این سمت، در این باره بیان کرد: پس از گام پنجم، هیچ اقدامی به دنبال آن انجام نشده است. البته آن‌ها به غنی‌سازی ادامه می‌دهند.

او همچنین گفت که روز سه‌شنبه درباره توافق هسته‌ای ایران با مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا گفت‌وگو کرده است اما جزئیات بیشتری ارائه نداد و افزود که آژانس به نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران ادامه می‌دهد.

اظهارات گروسی در پی این مطرح می‌شود که با خروج یک‌جانبه آمریکا از توافق هسته‌ای که میان ایران و پنج قدرت جهان انجام شده بود، ضمن اعمال دوباره تحریم‌های پیشین آمریکا بر ایران، دولت فعلی آمریکا تحریم‌های جدیدی نیز در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» بر ایران اعمال کرد.

طرف‌های اروپایی توافق هسته‌ای متعهد شده بودند که راهکارهایی عملی برای کاهش تاثیر تحریم‌های آمریکا انجام بدهند. یک سال پس از تعلل این کشورها در عمل به این تعهد، ایران اعلام کرد که در چند گام تعیین‌شده، تعهدات داوطلبانه‌اش در توافق هسته‌ای را کاهش می‌دهد. البته مقامات کشورمان اظهار داشته‌اند که این اقدامات بازگشت‌پذیر بوده و به محض عملی شدن تعهدات کشورهای اروپایی به حالت قبلی خود بازخواهند گشت.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر