تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

بسیج ۳۰ دانشگاه تهران: آقای ظریف! حق ندارید از سرمایه عزت ملی خرج کنید

بسیج دانشجویی ۳۰ دانشگاه تهران در نامه‌ای خطاب به وزیر خارجه تاکید کردند: اگر شما چیزی جز مذاکره ذلیلانه نمی‌دانید، تصمیم خودتان است که در مسؤولیت بمانید یا بروید، اما حق ندارید از سرمایه عزت ملی خرج کنید.

کد خبر: ۵۰۲۴۵
۱۲:۰۹ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - بسیج دانشجویی ۳۰ دانشگاه تهران طی نامه‌ای خطاب به محمدجواد ظریف وزیر خارجه تاکید کردند: اگر شما چیزی جز مذاکره ذلیلانه نمی‌دانید، تصمیم خودتان است که پس از این معادلات جدید منطقه در مسئولیت بمانید یا بروید، اما حق ندارید از سرمایه عزت ملی، که حاصل قطره قطره خون شهید و مظلوم است خرج کنید.

متن این نامه به شرح زیر است:
« بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر ظریف، وزیر امور خارجه؛

کمتر از یک ماه پیش بود که شهادت سردار بزرگ جبهه مقاومت و همراهانشان، ملت ایران را در بهت و حیرت فرو برد. ایالات جنایتکار متحده، با تروری که حتی ناقض آشکار قوانین بین‌المللی‌ است، مهری با جوهر خون بر پرونده سیاه جنایات خود می‌زند تا یادآوری تلخ از نفرت ملت ایران علیه خود باشد. پس از آن نیز، حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر این شهدا در سراسر کشور، به بهترین وجه نتیجه‌ی رفراندوم سازش یا مقاومت را به نمایش می‌گذارد. دوگانه‌ای که شما و همفکران‌تان با دست‌کاری مشخصه‌های آن سعی در وارونه نشان دادن حقایقش و بهره‌وری مقاصد سیاسی‌تان داشتید.

با تمام این‌ها وقیحانه در مصاحبه‌ با یک هفته‌نامه آلمانی، دم از مذاکره با این ابلیس می‌زنید و آن را منوط به برداشتن تحریم‌ها می‌دانید.

حالا که گرمای خون شهید سلیمانی هنوز داغ مردم ایران را تازه نگه داشته و حتی چهل روز هم از شهادت ایشان نگذشته است. حالا که بیش از فقط چند هفته از تشدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران نمی‌گذرد و حالا که رهبری صراحتا و روشن باب مذاکره با آمریکا را می‌بندد و روی آن خط بطلان می‌کشد، چطور به جای گرفتن انتقام سخت خون شهید را لگدمال می‌کنید و چگونه مذاکره‌ای را که حتی بیش از این جنایت هم از در افکار عمومی از آن منع شده بودید «غیرممکن» نمی‌دانید؟ پس از آن هم حقیرانه خطاب ترامپ قرار می‌گیرید که این امیدتان را هم ناامید می‌کند.

رئیس جمهور ادعا می‌کند راهی جز خارج از کشور برای مشکلات معیشتی نمی‌بیند، و بی‌کفایتی خود را پشت «من بلد نیستم»هایش مخفی می‌کند، حال آنکه در مقابل جنتلمن‌های پشت میز مذاکره و تروریست‌های فرودگاه بغداد هم شکست خوردید و مایه ذلت ملت ایران شدید، آنقدر که فعالانه‌ترین دیپلماسی‌تان دیپلماسی ذلت شناخته می‌شود.

جناب دکتر، اگر شما چیزی جز مذاکره ذلیلانه نمی‌دانید، تصمیم خودتان است که پس از این معادلات جدید منطقه در مسئولیت بمانید یا بروید، اما حق ندارید از سرمایه عزت ملی، که حاصل قطره قطره خون شهید و مظلوم است خرج کنید. که ملت ایران سربرآورده از مکتب عاشورایی‌ست که مقاومت را ارجح بر ذلت می‌داند و چنانچه شما یا هر مسئول دیگری قصد ذلیل جلوه دادن ملت استوار را داشته باشد، پس هیهات من الذلة.

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)
بسیج دانشجویی دانشگاه شریف
بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی
بسیج دانشجویی دانشگاه بهشتی
بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما
بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد
بسیج دانشجویی دانشگاه سوره
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران
بسیج دانشجویی پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکز
بسیج دانشجویی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران
بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا(س)
بسیج دانشجویی دانشگاه جامع امام حسین (ع)
بسیج دانشجویی دانشگاه معماری و هنر پارس
بسیج دانشجویی شهید شمسی پور
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی مالک اشتر
بسیج دانشجویی دانشگاه ال طه
بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی واحد تهران
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تهران
بسیج دانشجویی دانشگاه فنی شریعتی
بسیج دانشجویی مدرسه عالی شهید مطهری
بسیج دانشجویی اصول الدین
بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس
بسیج دانشجویی دانشگاه صدرا
بسیج دانشجویی نقشه برداری برنامه و بودجه
بسیج دانشجویی دانشگاه فنی انقلاب اسلامی
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات
منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور