تیتر امروز

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی

این هشتاد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
توی این «کوچه» به دنیا اومدیم
دیدار از برگزاری بزرگترین فستیوال ایران گزارش می‌دهد

توی این «کوچه» به دنیا اومدیم

خبر رسید فستیوال "کوچه" که قرار بود با تائید وزیر فرهنگ برگزار شود، با مخالفت امام جمعه بوشهر تعطیل شد اما طولی نکشید که خبر آمد، بوشهر میزبان دوست داران فستیوال "کوچه" است.
فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد
در سی‌وچهارمین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد

در سی‌ و چهارمین برنامه دیدار اندیشه با فائزه هاشمی استاد سابق دانشگاه و فعال سیاسی با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" گفت‌و‌گو کردیم.

افزایش جریمه، شکار غیرمجاز حیات وحش خراسان شمالی را کاهش می دهد

News Image Lead

کارشناس مسئول اداره نظارت بر حیات وحش اداره کل محیط زیست خراسان شمالی گفت: افزایش جریمه، شکار غیرمجاز حیات وحش این استان را کاهش می دهد.

کد خبر: ۵۰۰۵۰
۱۳:۱۵ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ صالحی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه این طرح در چند ماه گذشته مصوب شده بود، اظهارکرد: بعد از تصویب، این مصوبه در روزنامه ها نیز اعلام شده و به تمامی افراد اطلاع رسانی شده است.

وی افزود: در حال حاضر جریمه شکار غیر مجاز هر راس قوچ از مبلغ 10 میلیون تومان به 25 میلیون تومان رسیده است.

صالحی ادامه داد: از سوی دیگر جریمه هر راس میش نیز به 75 میلیون تومان رسیده است.

وی اظهارکرد: از آنجایی‌که میش مولد بوده و تاثیر زیادی در افزایش جمعیت گونه قوچ و میش دارد، افزایش جریمه چشمگیر بوده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه اغلب میش ها دوقلوزا هستند، تاکیدکرد: شکار هر راس میش به معنای آن است که در حقیقت از تولد هفت تا هشت قوچ و میش جلوگیری کرده ایم و آن ها را از بین برده ایم.

وی با اشاره به اینکه خراسان شمالی یکی از زیست گاه اصلی گونه منحصر به فرد قوچ اوریال است، گفت: متاسفانه بیشترین شکارغیرمجازی که در گونه حیوانی پستاندار در این استان صورت می گیرد، قوچ و میش است، بنابراین افزایش جریمه ها تاثیر خوبی در کاهش شکار این گونه های حیوانی خواهد داشت.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها