تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس:

امشب بارش‌های فارس تمام می‌شود/ افزایش برودت هوا

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس با اشاره به اتمام بارندگی تا ساعات پایانی امشب در این استان، از سردتر شدن هوا طی روز‌های آینده خبر داد.

کد خبر: ۴۸۴۶۳
۱۶:۲۹ - ۲۱ دی ۱۳۹۸

امشب بارش‌های فارس تمام می‌شود/ افزایش برودت هوا

دیدارنیوز ـ رحیم آزادی ضمن اشاره به خروج سامانه بارشی کنونی طی ساعات پایانی شنبه شب از آسمان فارس، گفت: سامانه بارشی کنونی از شامگاه چهارشنبه ۱۸ دی وارد فارس شده و ساعات پایانی امشب ۲۱ دی از این استان خارج خواهد شد.
 
او با یادآوری اینکه بارندگی به شکل پراکنده در قالب بارش باران و برف، در نقاط مختلف فارس طی ساعات باقیمانده امروز، ادامه خواهد داشت، گفت: این سامانه در نقاط مرتفع به شکل برف بود و شهر‌های بوانات و اردکان بیشترین میزان بارش برف ناشی از فعالیت این سامانه را تجربه کردند.
 
آزادی با اشاره به اینکه هنوز در شهرستان‌های اقلید، اردکان و شمال غرب شیراز شاهد بارش برف هستیم، گفت: طی ساعات آتی شهرستان‌های اردکان و بوانات بارش برف را خواهند داشت، اما این بارش‌ها در اکثر نقاط رگباری و پراکنده است.
 
این مقام مسئول بیشترین میزان بارش برف را مربوط به شهرستان بوانات با ۲۰ و سپیدان با ۱۹ سانتیمتر دانست و گفت: شهرستان‌های اردکان، جهرم و فیروزآباد به ترتیب با ۴۱.۴، ۳۳.۴ و ۳۰ میلیمتر، بیشترین بارش باران را به خود اختصاص دادند.
 
مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس گفت: خنج تنها شهرستان استان فارس است که هیچ بارشی در آن ثبت نشد.
 
آزادی ضمن اعلام اینکه نیرو‌های امدادی، راهداری و خدمات رسان برای جلوگیری از خسارات احتمالی ناشی از بارش‌ها همچنان در آماده‌باش هستند، گفت: با توجه به افزایش برودت در روز‌های آتی، کشاورزان و باغداران برای جلوگیری از سرمازدگی محصولات تمهیدات لازم را در دستور کار قرار دهند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات