تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

پاسخ عجیب شهرداری تهران به خاموش نشدن نورپردازی‌های سطح پایتخت 

رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تهران با بیان اینکه برای نورپردازی شهر با اداره برق هماهنگ هستیم، گفت: به جای این که لامپ‌ها را خاموش کنیم، باید به سوی تکنولوژی کم مصرف برویم.

کد خبر: ۴۸۰۰
۱۰:۰۶ - ۲۱ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - فرزین ضرغامی رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تهران با اشاره به تصمیم دولت مبنی بر زودتر آغاز شدن ساعات کاری جهت صرفه جویی در مصرف انرژی و برنامه‌های این سازمان برای کمک به کاهش مصرف انرژی اظهار کرد: لامپ‌هایی که در شهر جهت نورپردازی و زیبایی شهر استفاده می‌شود، از سیستم‌های کم مصرف استفاده می‌کنند.

رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه نورپردازی و طراحی‌هایی که با نور انجام می‌شود، یکی از زیبایی‌های شهر است، گفت: برای نورپردازی شهر معمولا با اداره برق هماهنگ هستیم، اما در مجموع باید به جای اینکه لامپ‌ها را خاموش کنیم، به سوی استفاده از لامپ‌های کم مصرف برویم تا زیبایی را از شهر نگیریم و اکنون در حال تفکر به این موضوع هستیم.

وی با بیان اینکه بخش‌های تاریک تهران کم نیست، تصریح کرد: روشنایی شهر وظیفه ما نیست، اما در اماکنی که نیازمند زیباسازی است، کارهای ویژه‌ای انجام داده‌ایم.

ضرغامی افزود: در حال حاضر از تکنولوژی‌هایی استفاده می‌کنیم که موجب صرفه‌جویی در مصرف برق شود.

رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه دغدغه ما این است که به نیازهای بصری شهر پاسخ دهیم، گفت: از سوی دیگر تلاش می‌کنیم تا بدانیم چگونه می‌توان ضمن تأمین نیازهای بصری در مصرف برق، صرفه‌جویی کرد.

وی افزود: در حال بررسی هستیم تا یک پیوندی بین نورپردازی شهر و صرفه‌جویی در مصرف برق برقرار کنیم تا هم در شهر شاهد نورپردازی باشیم و مصرف برق را کاهش دهیم.

ضرغامی با اشاره به اینکه در جاهایی مانند خیابان ولیعصر(عج) سعی کردیم بخش‌هایی از نورپردازی‌ها را خاموش کنیم، خاطر نشان کرد: در حال حاضر آماری از میزان کاهش مصرف انرژی در پی این تصمیم ندارم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی