تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جریمه ۴.۲ میلیارد ریالی شرکت واردکننده کاغذ در تبریز

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌شرقی گفت: حکم شرکت واردکننده رول کاغذ گلاسه و مقوا مبنی بر پرداخت جریمه ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریالی اجرا شد.

کد خبر: ۴۵۶۹۳
۱۰:۲۳ - ۰۱ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز- سیداحد یوزباشی، شنبه شب در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در راستای اجرای طرح تشدید کنترل بازار و مبارزه با متخلفات اقتصادی، برابر گزارش واصله از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای شرکت وارد کننده رول کاغذ گلاسه و مقوا مبنی بر رعایت نکردن قیمت گذاری و گرانفروشی پرونده وی در این اداره کل تشکیل و مورد بررسی قرار گرفت.

وی اظهار داشت: با توجه به بررسی های انجام شده و اخذ مدارک و دفاعیات از متهم پرونده مشخص شد که شرکت فوق از ارز دولتی برای واردات کاغذ گلاسه، مقوا و مقداری درب و پانل‌ دیوارپوش استفاده کرده، اما پس از ترخیص کالا بدون رعایت ضوابط قیمت گذاری و توزیع کالا به قیمت بالاتر از نرخ مصوب به فروش رسانده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌شرقی گفت: با توجه به اینکه کالاهای عرضه شده مشمول تعیین قیمت توسط سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان بوده، شرکت موصوف موارد اعلامی را رعایت نکرده و دلیل قانع کننده و محکمه پسند ارائه نکرد، بنابراین با احتساب سایر هزینه ها از مجموعه ۹ فقره پرونده ثبت سفارش تخلف گرانفروشی به مبلغ ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال محرز و مسلم شد.

یوزباشی، ادامه داد: این شرکت معادل ۲ برابر میزان گرانفروشی در حق صندوق دولت و ممهور شدن پروانه واحد به مهر تخلف اول محکوم شد و در شعبه اجرای احکام این اداره کل حکم اجرا شد.

از ابتدای سال جاری تا کنون در زمینه کالا و خدمات تعداد ۹ هزار و ۳ فقره پروند ه در اداره کل تعزیرات حکومتی استان تشکیل و تعداد ۸ هزار و ۷۳۲ پرونده مختومه شده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها