تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

روشی مؤثر در کاهش شیوع آنفلوانزا

بر اساس تحقیقات دانشگاه ییل در امریکا، یکی از دلایل اصلی گستردگی آنفلوانزا و کشنده‌بودن این ویروس در فصل زمستان، رطوبت پایین است. ب

کد خبر: ۴۳۸۵۳
۱۱:۰۷ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به گزارش ارث، آیا با خود فکر کرده اید که چه عواملی در افزایش خطر بیماری آنفلوانزا مؤثر است؟ نتایج محققان نشان می‌دهد که رطوبت کم می‌تواند آنفلوانزا را بسیار خطرناک‌تر کند.

محققان اظهار کردند: هوای سرد و کاهش رطوبت، منجر به شیوع ویروس آنفلوانزا می‌شود اما تاکنون متخصصان، تاثیر رطوبت کم بر دفاع طبیعی سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس آنفلوانزا را به طور کامل درک نکرده‌اند.

گروهی از محققان به سرپرستی استاد آکیکو ایوازاکی، با استفاده از موش‌هایی که به طور ژنتیکی اصلاح شده‌اند و همانند انسان در برابر عفونت ویروسی مقاومت می‌کنند، این مورد را بررسی کردند.

همه موش‌ها در محلی با دمای یکسان، اما با رطوبت نرمال یا اندک نگهداری شدند، سپس در معرض ویروس آنفلوانزا نوع  A قرار گرفتند.

نتایج این بررسی نشان داد که رطوبت کم، مانعی برای واکنش ایمنی موش‌ها به ویروس آنفلوانزا به سه روش می‌شود.

ابتدا ساختارهایی مویی شکل که در سلول‌های هوایی هستند و مژک نام دارند، نمی‌توانند ذرات ویروسی و مخاطی را از بین ببرند. از طرفی رطوبت کم، باعث کاهش توانایی سلول‌های هوایی در ترمیم ناشی از ویروس در ریه‌ها می‌شود.

پروتئین‌های پیام‌رسان که به طور معمول به سلول‌ها نسبت به تهدید ویروس، هشدار می‌دهند(با نام اینترفرون نوعی پروتئین که سلول‌های میزبان آلوده به ویروس آزاد ساخته و منجر به تحریک سیستم ایمنی و افزایش مقاومت بدن می‌شود) در محیط کم رطوبت، فعال نمی‌شوند.

نتایج این تحقیق نشان داد که کاهش رطوبت، عاملی برای بروز شیوع آنفلوانزا و افزایش میزان مرگ و میر است.

محققان اظهار کردند: رطوبت عاملی کمک‌کننده در کاهش شیوع آنفلوانزاست و باید در فصل زمستان موردتوجه قرار گیرد. افزایش بخارآب در هوا با استفاده از دستگاه‌های مرطوب‌کننده در منزل، مدرسه، محل کار و حتی محیط‌های بیمارستانی می‌تواند روشی مؤثر در کاهش علائم آنفلوانزا و بهبودی سریع این بیماری باشد.

این تحقیق در مجله National Academy of Sciences منتشرشده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين