تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
۲۶ آبان‌ماه برگزار می‌شود؛

مانور روز بدون حادثه رانندگی در سیستان و بلوچستان

معاون حمل و نقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: مانور روز بدون حادثه همزمان با روز «یادمان قربانیان سوانح رانندگی» ۲۶ آبان در جاده‌های این استان برگزار می‌شود.

کد خبر: ۴۱۶۰۹
۱۴:۰۹ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸

مانور روز بدون حادثه رانندگی در سیستان و بلوچستان

دیدارنیوز ـ تیمور باقری هدف از برگزاری این رزمایش را ارتقای سطح هماهنگی بین بخشی دستگاه‌های عضو کمیته ایمنی حمل و نقل جاده‌ای و افزایش ضریب ایمنی تردد در جاده‌های این استان ذکر کرد و اظهار داشت: همواره مبحث ایمنی در محور‌های مواصلاتی و اطمینان از تامین شرایط بهینه جهت تردد‌های برون شهری در اولویت کاری این اداره کل قرار داشته است.
 
وی با بیان اینکه کاهش حوادث و سوانح رانندگی در جاده‌ها نیازمند فرهنگ سازی و آموزش همگانی است، افزود: به منظور تحقق اهداف این طرح برنامه‌های مختلفی نظیر آموزش رانندگان، موتورسواران، ایمن سازی تردد عابرین پیاده و سرنشینان وسایل نقلیه توسط این اداره‌کل به مرحله اجرا درآمده است.
 
معاون حمل و نقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس اطلاعات دریافتی از پزشکی قانونی در سوانح رانندگی جاده‌ای در ۶ ماهه نخست سالجاری ۴ هزار و ۳۸ نفر مصدوم و ۴۹۸ نفر جان خود را از دست دادند.
 
وی ادامه داد: افزایش سالانه میزان تردد‌های درون و برون شهری و کوتاهی برخی رانندگان در رعایت قوانین و مقررات رانندگی سبب می‌شود تا آمار تصادفات رانندگی در جاده‌ها افزایش یابد و این امر علاوه بر تحمیل خسارت‌های جانی و مالی به افراد موجب بروز ناهنجاری‌های روحی و روانی در جامعه می‌شود.
 
باقری با بیان اینکه سوانح جاده‌ای یک پدیده اجتماعی به شمار می‌رود که نیازمند شناسایی ابعاد مختلف آن نظیر مسائل فرهنگی، روانی، جامعه شناختی و ... است، بیان کرد: همزمان با روز جهانی یادبود قربانیان حوادث رانندگی، مانور روز بدون حادثه در مسیر‌های مواصلاتی سیستان و بلوچستان به اجرا در خواهد آمد.
 
وی خاطر نشان کرد: هدف اصلی از اجرای این طرح کنترل تجهیزات ایمنی ناوگان متردد در جاده‌ها و همزمان آموزش موارد مربوطه به رانندگان است تا بدین وسیله فرهنگ صحیح رانندگی و احترام به قوانین در ذهن افراد نهادینه شود و شاهد کاهش حوادث رانندگی و پیامد‌های ناشی از آن باشیم.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات