در اتاق فکر سازمانهای مردم نهاد همدان مطرح شد.

دیدارنیوز ـ ژیلا مهدیآقایی در جلسه اتاق فکر سازمانهای مردم نهاد حوزه محیط زیست و منابع طبیعی استان همدان، کار سمنها را مردمی دانست و تأکید کرد: گفتگو میان سمنها و مدیران استان باید طی جلسات مرتب و مستمر در حوزهای عمومی و تخصصی دنبال شود.
مدیرکل دفتر مشارکتهای مردمی و مسئولیتهای اجتماعی سازمان حفاظت محیطزیست از برگزاری پنج نشست تخصصی در معاونتهای مختلف سازمان سخن گفت و ادامه داد: برای انتقاد کردن نیاز است پیشنهاد ارائه شود وگرنه هر کسی میتواند ایراد بگیرد.
مهدیآقایی از همکاری دو انجمن محیط زیستی استان همدان در تنظیم سند آمایش خبر داد و گفت: این نشان دهنده اثرگذار بودن سمنهای زیست محیطی استان همدان در سطح کشوری است.
وی انتظار دفتر مشارکتهای مردمی از سمنهای زیست محیطی را این گونه بیان کرد: انتظار ما این است که سمنهای محیط زیست به عنوان رابطین مدیران و مردم به صورت شبکهای با سایر سمنهای محیط زیست کشور هم افزایی ایجاد کنند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری همدان نیز در سخنانی همدان را استانی لوکس و فانتزی دانست که باید در نگهداری از آن خیلی دقیق بود و با اشاره به قدمت، طبیعت و فرهنگ مردم استان همدان بیان کرد: باید طبیعت، رفتارها و سایر امکانات موجود در استان را مراقبت کنیم و با جلب همکاری و همراهی مردم به مرحلهای از توسعه برسیم.
مهرداد نادریفرد شاخص توسعه کشورها را بیان کرد و گفت: امروزه میزان توسعه کشورها از روی توانایی آنان در حفظ و حراست از محیط زیست شان سنجیده میشود نه میزان توسعه صنعت آنها و محیط زیست مانند لباس بر بدن است و لباس پاره نمیتواند برازنده یک انسان لوکس باشد.
وی با بیان اینکه مشارکتها و فعالیتهای مدنی خوبی برای حفظ محیط زیست لازم است، افزود: زمانی میتوانیم به توسعه برسیم که مردم برای حفظ محیط زیست استان دغدغه داشته باشند.
وی در ادامه با قدردانی از هیئتهای مذهبی که ایستگاههای صلواتی اربعین را راه اندازی کردند، یادآور شد: امسال دو و نیم میلیون زائر از استان همدان تردد داشتند و ۱۰۳ ایستگاه صلواتی در مجموع به زائران خدمات ارائه کردند.
نادری فرد با اشاره به آموزشهایی که به ایستگاههای صلواتی ارائه شده است، گفت: تلاش بر رعایت بهداشت و به حداقل رساندن استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی بوده است و ایستگاههای صلواتی به خوبی در این راستا فعالیت کردند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان نیز در سخنانی اظهار کرد: بیش از ۲۰ سمن زیست محیطی با ۱۰۰۰ عضو در سطح استان همدان فعالیت دارند.
محسن جعفرینژادبسطامی به اجرای دو برنامه مهم این سازمان با همکاری سمنها اشاره کرد و گفت: سند جامع آموزش همگانی محیط زیست در همدان اجرا خواهد شد و طرح گردشگری سبز و گردشگری پارکها نیز دیگر برنامهای است که با مشارکت سمنها برگزار میشود.