تیتر امروز

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
اگر مذاکرات به جنگ منتهی شود، ایران در محاصره کشورهای اسلامی!
فریدون مجلسی در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز مطرح کرد

اگر مذاکرات به جنگ منتهی شود، ایران در محاصره کشورهای اسلامی!

فریدون مجلسی، دیپلمات با سابقه کشورمان در گفت‌وگو با دیدارنیوز می‌گوید که اگر بخواهیم به راستی سخنان عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران استناد کنیم باید گفت آنچه در انتظار ماست جنگ است؛ و نتیجه...
کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...

بتن‌ریزی واحد ۲ نیروگاه اتمی بوشهر آغاز شد

بتن‌ریزی واحد ۲ نیروگاه اتمی بوشهر روز یکشنبه در آئینی با حضور علی اکبر صالحی معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، جمعی از مقامات کشوری و استانی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مقامات دولتی و مدیران شرکت‌های روسی در ساختگاه نیروگاه اتمی بوشهر آغاز شد.

کد خبر: ۴۱۰۹۸
۱۴:۳۳ - ۱۹ آبان ۱۳۹۸

بتن‌ریزی واحد ۲ نیروگاه اتمی بوشهر آغاز شد

دیدارنیوز ـ مجری طرح نیروگاه اتمی بوشهر گفت: مرحله بتن‌ریزی راکتور هسته‌ای واحد ۲ نیروگاه اتمی بوشهر یکی از مراحل کلیدی ویک واقعه مهم در نیروگاه‌های اتمی است که با انجام آن گام مهمی در توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای در کشور برداشته میشود. 
 
محمود جعفری افزود: عملیات گودبرداری و خاک‌برداری واحد ۲ نیروگاه اتمی بوشهر از سه سال پیش آغاز شد و پس از ۲.۵ میلیون متر مکعب خاکبرداری و ۲هزار و ۵۰۰ تن آرموتور بندی، عملیات تحکیم خاک و ۱۶ هزار و ۷۰۰ شمع کوبی انجام و عملیات فندانسیون پایان یافته است.
 
وی اظهارکرد: نیروگاه‌های اتمی پس از شروع بتن‌ریزی در لیست نیروگاه‌های در حال ساخت قرار می‌گیرند و با شروع بتن‌ریزی بقیه عملیات اجرایی شامل آرموتوربندی و کار‌های فندانسیون انجام خواهد شد.
 
مجری طرح نیروگاه اتمی بوشهر اضافه کرد: در حال حاضر هشت درصد از فعالیت‌های مربوط به واحد سوم نیروگاه اتمی بوشهر انجام شده و بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، بتن‌ریزی واحد سوم ۱۸ ماه بعد آغاز می‌شود.
 
جعفری گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده این ۲ واحد نیروگاهی باید در بازه زمانی ۱۰ ساله و در چارچوب مقررات نظام ایمنی هسته‌ای ساخته و تکمیل شوند.
 
وی عنوان کرد: واحد‌های جدید نیروگاه در محدوده ۷۰ هکتاری با مهندسی و با آخرین تکنولوژی‌های نیروگاه‌های جدید طراحی و ساخته می‌شوند.
 
مجری طرح نیروگاه اتمی بوشهر گفت: در زمان ساخت ۱۱ شرکت ایرانی کار‌های ساختمانی و اجرایی واحد‌های جدید را با کمک ۱۰ هزار نیروی کار انجام می‌دهند و از سال گذشته تاکنون هزار و ۵۰۰ نفر نیرو از افراد آموزش دیده سازمان فنی و حرفه‌ای برای کار در نیروگاه اتمی بوشهر جذب شده‌اند.
 
جعفری اضافه کرد: براساس برنامه‌های بلند مدت کشور نیروگاه اتمی بوشهر برای ساخت و بهره‌برداری از سه واحد راکتور اتمی در نظر گرفته شده است.
 
وی بیان کرد: قرارداد احداث واحد ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر در آبان ماه ۱۳۹۳ بین شرکت مادرتخصصی تولید و توسعه انرژی اتمی ایران و شرکت روسی اتم استروی اکسپورت منعقد شد.
 
جعفری افزود: موضوع قراداد شامل طراحی، احداث و راه اندازی ۲ واحد راکتور هسته‌ای هر کدام به ظرفیت هزار و ۵۷مگاوات الکتریک است.
 
وی اضافه کرد: مراسم کلنگ زنی ساخت واحد ۲ نیروگاه اتمی بوشهر در ۲۰ شهریور ۱۳۹۵با حضور معاون اول رئیس‌جمهوری برگزار و عملیات اجرایی قراداد در ۲۸ دستامبر سال ۲۰۱۶ برابر با هشتم دیماه ۹۵ آغاز و در اسفند همان سال نیز عملیات خاکبرداری انجام شد.
 
جعفری اظهار کرد: عملیات گودبرداری واحد ۲ نیروگاه اتمی بوشهر در نهم آبان ۹۶با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و رئیس شرکت روس اتم در بوشهر انجام شد.
 
هم اکنون واحد یکم این نیروگاه با توان هزار مگاوات الکتریک در حال بهره برداری و تولید برق بوده که پس از راه اندازی و بهره بردرای از واحد‌های ۲و ۳ ظرفیت برق هسته‌ای کشور به سه هزار و ۱۱۴ مگاوات الکتریک افزایش خواهد یافت.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۳ بهمن
امروز پنجشنبه ۲۳ بهمن
امروز پنجشنبه ۲۳ بهمن
امروز پنجشنبه ۲۳ بهمن
پرطرفدارترین ها