تیتر امروز

ترامپ: هفته آینده با ایران توافق می‌کنیم!/ تقاضای خانه احزاب برای اعلام عفو عمومی/ آیا مکانیزم ماشه فعال می‌شود؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: هفته آینده با ایران توافق می‌کنیم!/ تقاضای خانه احزاب برای اعلام عفو عمومی/ آیا مکانیزم ماشه فعال می‌شود؟

این صد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
کوروش احمدی: وضع فعلی، نه آتش‌بس که بیشتر نوعی توقف عملیات نظامی است/ ضامن تداوم وضعیت کنونی، شخص ترامپ است/ موضع کیهان درباره دستگیری و اعدام گروسی، کار ایران را مشکل‌تر کرده/ مذاکره با آمریکا ضرورت دارد
در گفتگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: وضع فعلی، نه آتش‌بس که بیشتر نوعی توقف عملیات نظامی است/ ضامن تداوم وضعیت کنونی، شخص ترامپ است/ موضع کیهان درباره دستگیری و اعدام گروسی، کار ایران را مشکل‌تر کرده/ مذاکره با آمریکا ضرورت دارد

دیپلمات پیشین ایران در نیویورک در گفتگو با دیدارنیوز می‌گوید: نظام باید از حالت تعلیق، خارج شده و بتواند تصمیمات لازم را بگیرد. مذاکره با آمریکا ضرورت دارد و دولت باید در این باره تصمیم‌گیری...
علی نیکجو: مردم برای آرامش به حمایت حاکمان نیاز دارند نه «یوگا» / به کودکان یاد دهید از ترس‌هایشان حرف بزنند/ از این پیچ خطرناک عبور می‌کنیم اگر ...
بررسی تاثیرات جنگ بر روح و روان انسان‌ها در گفت‌و‌گو با یک روان درمانگر:

علی نیکجو: مردم برای آرامش به حمایت حاکمان نیاز دارند نه «یوگا» / به کودکان یاد دهید از ترس‌هایشان حرف بزنند/ از این پیچ خطرناک عبور می‌کنیم اگر ...

در پنجمین برنامه از سری برنامه های تیتر بررسی تاثیرات جنگ بر روح و روان انسان ها با دکتر علی نیکجو، روان درمانگر مطرح کردیم. او معتقد است: صدا و سیما و اینترنشنال به عنوان دو ابرمدیا، آسیب بزرگی...
گزارش اختصاصی "دیدارنیوز" از  پشت پرده یک فراخوان؛

انتصاب‌های حاشیه‌ساز در سازمان اداری و استخدامی کشور

شنیده‌ها حکایت از آن دارد که به صورت تلویحی به تعدادی از داوطلبان پست‌های مدیریتی در سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام شده بود که برای پست‌های مورد نظر انتخاب شده‌اید و آن افراد نیز کار را تمام شده تلقی می‌کردند، اما به ناگاه برخلاف شنیده‌های پیشین، افراد دیگری بر مسند پست‌های مورد نظر می‌نشینند. همین امر باعث نارضایتی و اعتراض‌هایی شده است. معترضان معتقدند افراد اصلی پذیرفته شده به نحوی در فرآیند حذف قرار گرفتند تا راه برای انتصاب برخی منتسبان و دوستان باز شود و در واقع سازمان اداری استخدامی کشور یک «شو» شایسته سالاری اجرا کرد.

کد خبر: ۴۰۵۶۷
۱۷:۱۰ - ۱۴ آبان ۱۳۹۸

انتصاب‌های حاشیه‌ساز در سازمان اداری و استخدامی کشور

دیدارنیوز ـ سازمان اداری و استخدامی کشور در چهارم تیرماه ۹۸ فراخوانی منتشر ساخت تا از بین افراد واجد شرایط برای انتصاب در ۵ پست «امور مدیریت عملکرد و ارتقای فرهنگ سازمانی»؛ «امور حقوقی و مجلس»؛ «امور سلامت اداری و دبیرخانه هیات عالی نظارت»؛ «امور بازرسی، رسیدگی به شکایات و صیانت از حقوق مردم» و «مرکز مطالعات نظام‌ها و فناوری‌های مدیریتی» گزینش به عمل آورد. در همین راستا ۲۶ تیرماه اطلاعیه دعوت به مصاحبه منتشر شد تا نفرات برگزیده برای پست‌های مذکور از اول آبان‌ماه آغاز به کار کنند.


داود ملائی معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان در توضیح فرآیند انتخاب رؤسای امور جدید گفت: در راستای سیاست‌های دولت و سازمان اداری و استخدامی کشور مبنی بر ایجاد فرصت‌های برابر و فراهم آوردن شرایط برای شایسته‌گزینی، سازمان در رویکردی جدید نسبت به انتشار فراخوان برای انتخاب مدیران اقدام نمود.


وی افزود: با این رویکرد اولین رئیس امور در سال ۹۶ انتخاب و به سمت رئیس امور مطالعات نظام‌ها و فناوری‌های مدیریتی منصوب شد. با تجربه به دست آمده و با تسری این روند تلاش شد تمامی انتصابات در سمت‌های رؤسای امور، معاونان امور و رؤسای گروه‌ها، به روش مذکور انجام شود.

 

وی گفت: پس از انتشار فراخوان در تیرماه سال جاری و اعلام شرایط احراز سمت‌های مذکور ترتیبی اتخاذ شد تا متقاضیان به صورت الکترونیکی نسبت به اعلام داوطلبی و تکمیل فرم‌های ثبت نام اقدام نمایند.


ملائی با بیان اینکه ۹۴ داوطلب حائز شرایط از میان ۱۰۸ متقاضی در این فراخوان جهت ارزیابی به مصاحبه دعوت شدند، افزود: از این تعداد ۳۵ داوطلب از همکاران سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان‌های تابعه و مابقی از سایر دستگاه‌های دولتی در این فراخوان شرکت کردند.


وی گفت: بعد از تطبیق مدارک ارسالی در نهایت در طی ۶ روز کاری و ۲۵۰ نفر ساعت زمان مصاحبه به صورت تیمی با متقاضیان در خصوص مهارت‌های عمومی و اختصاصی، روانشناسی و تعیین سطح زبان انگلیسی انجام شد و از میان مصاحبه شوندگان که مشتمل بر ۸۶ داوطلب مرد و ۸ داوطلب زن بودند برای هر امور سه نفر و در مجموع ۱۵ داوطلب که ۱ نفر آنان زن و ۱۴ نفر دیگر مرد بودند، موفق به کسب امتیازات بالاتر شدند و برای طی سایر مراحل انتخاب گردیدند و در نهایت ۵ رئیس امور به صورت نهایی انتخاب شدند که ۴ نفر آنان از همکاران سازمان و ۱ نفر از میان شرکت کنندگان سایر دستگاه‌های اجرایی بود.


مهندس ملایی در پایان گفت: خوشبختانه پس از طی روند ارزیابی متقاضیان و اخذ تأییدیه‌های لازم، با صدور ابلاغی از سوی ریاست محترم سازمان، رؤسای امور جدید از اول آبان ماه آغاز به کار کردند.


در این میان خبر می‌رسد جمعی از کارکنان این سازمان از جمله داوطلبان تصدی سمت‌های مدیریتی مذکور، نسبت به نتایج اعلامی تردید جدی داشته و معترض شدند.


معترضان معتقدند افراد اصلی پذیرفته شده به نحوی در فرآیند حذف قرار گرفتند تا راه برای انتصاب برخی منتسبان و دوستان باز شود و در واقع سازمان اداری استخدامی کشور یک «شو» شایسته سالاری اجرا کرد.


شنیده‌ها حکایت از آن دارد که به صورت تلویحی به تعدادی از داوطلبان اعلام شده بود که برای پست‌های مورد نظر انتخاب شده‌اید و آن افراد نیز کار را تمام شده تلقی می‌کردند، اما به ناگاه برخلاف شنیده‌های پیشین، افراد دیگری بر مسند پست‌های مورد نظر می‌نشینند. همین امر باعث نارضایتی و اعتراض‌هایی شده است.


نارضایتی‌های پیش آمده در سازمان مذکور اتفاقی خودساخته بوده، زیرا پیش از فراخوان و انجام مصاحبه همگان این حق را برای جمشید انصاری رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور قائل بودند که به صلاحدید خود افرادی را در پست‌های مذکور منصوب کند. اما سازمان راه دیگری برگزید؛ اگر قرار است بنا به گفته داود ملایی سازمان اداری و استخدامی کشور فرصت‌های برابر فراهم سازد و شرایطی آماده کند تا شایسته‌ترین‌ها گزینش شوند و بدین خاطر فراخوان می‌دهد، می‌بایست به تمام سازوکار‌های آن وفادار بماند و سلیقه شخصی را در به کارگیری افراد دخیل نکند. به هر حال در تیرماه و اعلام فراخوان اتفاق میمونی در شرف وقوع بود، اما به سرانجام مطلوبی منتهی نشد.


اطلاعات تکمیلی در رابطه با این اقدام متعاقبا اعلام خواهد شد.
 
 

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۳ تير
امروز جمعه ۱۳ تير
امروز جمعه ۱۳ تير
امروز جمعه ۱۳ تير