تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

دیدار جان بولتون با حامیان محافظه‌کار بریگزیت

رسانه‌های محلی اعلام کردند، مشاور امنیت ملی آمریکا هفته گذشته با اعضای گروه تحقیقات اروپایی متشکل از قانون‌گذاران محافظه‌کار لندن دیدار کرده است.

کد خبر: ۴۰۳۸
۱۱:۱۹ - ۱۰ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - روزنامه ساندی تلگراف گزارش کرده است که این دیدار بیش از یک ساعت به طول انجامیده است. جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در این نشست اشاره کرد که دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا حمایت کرده و امیدوار است که دو سال پس از خروج این کشور از اتحادیه اروپا، قرارداد تجاری دوجانبه‌ای میان آمریکا و انگلیس به امضا برسد.

بولتون در سفر خود به انگلیس با مارک سدویل، همتای انگلیسی خود نیز دیدار کرد اما جزییات این دیدار نامشخص است.
انگلیس در 23 ژوئن 2016 طی یک همه‌پرسی به خروج از اتحادیه اروپا رای مثبت داد و ترزا می،‌ نخست وزیر انگلیس با استفاده از ماده 50 پیمان لیسبون فرایند خروج این کشور از اتحادیه اروپا را آغاز کرد.

مذاکرات بریگزیت میان لندن و اتحادیه اروپا، سال گذشته آغاز شد و قرار است که تا پایان سال 2019 به پایان برسد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی