تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

انتقاد بی‌سابقه ادوارد اسنودن از دولت «فاسد» روسیه

ادوارد اسنودن، افشاگر برنامه‌های جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا در صحبت‌هایی بی‌سابقه دولت روسیه را که به او پناهندگی داده، مورد انتقاد قرار داد و آن«فاسد» دانست.

کد خبر: ۳۹۷۳
۱۲:۲۷ - ۰۹ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - این اظهارنظرهای او سبب می‌شود که نشست آتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با ولادیمیر پوتین، همتای روسیه‌ای وی که قرار است 16 ژوئیه در هلسینکی برگزار شود یک موقعیت پرخطر برای او باشد چراکه ممکن است در این نشست ترامپ از پوتین بخواهد که اسنودن را به آمریکا مسترد کند.

اسنودن در آمریکا با سه اتهام براساس قانون جاسوسی این کشور در ارتباط با افشاگری‌هایش علیه برنامه‌های جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا مواجه شده که هر یک می‌تواند برای او حداقل مجازات 10 سال زندان در پی داشته باشد.

اسنودن در مصاحبه‌ای با نشریه آلمانی زود دویچه سایتونگ صراحتا گفت: دولت روسیه از جوانب زیادی فاسد است. این چیزی است که مردم روسیه درک می‌کنند. با این حال مردم روسیه افرادی خون گرم و باهوش هستند و این کشور یک کشور زیبا است. مشکل مربوط به روسیه دولتش است نه مردمش.

این در حالی است که اسنودن که از سال 2013 بعد از فرار به روسیه در این کشور زندگی می‌کند در سال‌های اول حضورش در خاک روسیه به دلیل عدم انتقاد از دولت پوتین مورد نکوهش قرار گرفت اما به تدریج زبان به انتقاد از رئیس‌جمهور روسیه گشود.

در حال حاضر روسیه تنها پناهگاه امن برای اسنودن در جهان است چون در سال 2013 چین هنگامی که اسنودن به هنگ‌کنگ رفته بود به او اجازه ورود به کشورش را نداد.

اسنودن در این مصاحبه گفت: من پذیرفته‌ام که قرار است زندگی‌ام را با تبعاتی عظیم به خاطر تصمیمم برای روشن کردن مردم از بابت آنچه که می‌دانستم بگذرانم، اما اگر هم به خاطر من نباشد آلمان می‌بایست قوانین لازم برای آنکه به افشاگران آینده یک پناهگاه امن بدهد، تصویب کند.

اسنودن گفت: اگر یک افشاگر روسی به در خانه آنگلا مرکل،‌ صدراعظم آلمان می‌رفت او از وی محافظت می‌کرد اما اگر یک افشاگر آمریکایی به در خانه مرکل برود چه می‌شود؟ این سوال هنوز پاسخ داده نشده است.

اسنودن از موضع علنی مرکل درباره افراد افشاگر اظهار نارضایتی کرد.

او گفت: ما امروز خیلی زیاد درباره روسیه و نارضایتی‌ها و چالش‌هایی که مردم به خاطر مسائل دولتشان با آنها روبرو هستند صحبت کردیم. این دولت به جهان چه می‌گوید اگر که تنها جایی که یک افشاگر آمریکایی در آن بتواند امن باشد تنها روسیه باشد؟

اسنودن درباره وضعیت جولیان آسانژ، افشاگر وب‌سایت ویکی لیکس که او خودش را با آن مقایسه می‌کند، گفت: اگر که بخواهیم مقایسه کنیم من یک "اصلاح طلبم" در حالی که او یک "انقلابی" است. من نمی‌خواهم کل سیستم از بین برود، اگرکه همچنان باور داشته باشم می‌توان آن را نجات داد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی