تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

۵۰۰ میلیون تومان برای حمایت از طرح‌های پژوهشی اردبیل اختصاص یافت

رئیس رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل از اختصاص ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار استانی در حمایت از طرح‌های پژوهشی دستگاه‌های اجرایی در استان اردبیل خبر داد.

کد خبر: ۳۷۹۴۱
۱۴:۳۲ - ۱۷ مهر ۱۳۹۸

۵۰۰ میلیون تومان در حمایت از طرح‌های پژوهشی اردبیل اختصاص یافت

دیدارنیوز ـ داود شایقی در جلسه کارگروه پژوهش که در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: براساس آئین نامه ابلاغی شورای برنامه‌ریزی استان‌ها در قالب چهار کارگروه جلسات برگزار می‌شود که از جمله این کارگروه‌ها کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری است که دبیری این کارگروه بر عهده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل است.
 
وی خاطرنشان کرد: با تشکیل این کارگروه و برپایی اولین جلسه سیاست‌های کلی ابلاغ شده که یکی از این سیاست‌ها مربوط به آئین نامه بند (ز) تبصره ۹ است که در قانون به نحوه فراخوان و جذب اعتبارات استانی در بخش پژوهش تاکید شده است.
 
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: ما در استان اردبیل با توجه به جذب اعتبارات استانی برای ۲۵ دستگاه نسبت به اجرای طرح‌های پژوهشی در این دستگاه‌ها وظیفه تامین اعتبار داریم که قرار شده یک درصد اعتبارات دستگاه‌های اجرایی به استثنای فصل یک و ۶ به حوزه پژوهش اختصاص یابد.
 
شایقی افزود: به طور میانگین امسال ۵۰۰ میلیون تومان اعتبارات پژوهشی استان لحاظ شده که براساس آئین نامه‌ها مسئولیت دریافت و احصای طرح‌های تحقیقاتی در قالب کارگروه تعریف شده به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل واگذار شده است که ما سعی داریم تا با پالایش دقیق طرح‌های تحقیقاتی مفید و کارآمد برای استان را انتخاب و مجوز اجرایی شدن آن‌ها را صادر کنیم.
 
دبیر کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان اردبیل ادامه داد: از بین ۱۲۵ طرحی پژوهشی که به این کارگروه اعلام شده بود در بررسی اولیه ۴۴ طرح انتخاب شد که ما امروز در جلسه‌ای این طرح‌ها را مورد پایشی مجدد قرار دادیم که برخی از این طرح‌ها تائید و برخی نیز تائید نشدند.
 
شایقی تصریح کرد: براساس تصمیم اعضای جلسه و بر مبنای یک پیشنهاد ارائه شده قرار شد در هفته آینده با دعوت از چهار دستگاه اساسی در استان و در چهار محور صنعت، کشاورزی، گردشگری و فرهنگ طرح‌های مناسب و اساسی ارائه شده تا ما بتوانیم در راستای توسعه استان در این چهار محور طرح‌های پژوهشی را انجام و آن‌ها را مورد حمایت جدی قرار دهیم.
 
وی گفت: قرار شد بعد از تصویب این طرح‌ها مراحل فراخوان و پروپزال انجام شده و دو نفر از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و افراد خبره در این حوزه تشکیل جلسه داده و نسبت به تعیین تکلیف طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی نهایی در استان تصمیم‌گیری شود.
 
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل در مورد فعالیت سامانه سمات نیز افزود: بعد از ابلاغ طرح‌ها به دستگاه‌ها باید طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی در قالب سامانه سمات ثبت شود تا از طریق شورای عالی تحقیقات و فناوری مجوز لازم برای اجرای این طرح‌ها ارائه شود که این یک پروسه طولانی می‌شود و امیدواریم با صبر و حوصله بیشتر این کار در نهایت دقت انجام و طرح‌ها در این سامانه به ثبت برسد تا مجوز لازم از طریق مسئولان کشوری نیز صادر شود.
 
شایقی در مورد راه‌اندازی بانک اطلاعاتی حوزه پژوهش در استان نیز بیان کرد: قرار شد با همکاری جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری این سامانه به سرعت آماده بهره‌برداری شود تا براساس آن از تکرار و موازی‌کاری در حوزه پژوهش و طرح‌های ارائه شده جلوگیری و در کنار آن مردم نیز دسترسی راحت‌تری به طرح‌های پژوهشی داشته باشند تا شاهد کاربردی شدن این طرح‌ها باشیم.
 
وی خاطرنشان کرد: جلسه نهایی هفته آینده با حضور نمایندگان چهار دستگاه صمت، گردشگری، جهاد کشاورزی و حوزه فرهنگ برگزار خواهد شد تا با حضور اعضا زمینه تصویب طرح‌های مناسب و مطلوب در راستای ایجاد تحول در استان فراهم آید.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير