تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جذب ۵۵۰۰ کودک اتباع فاقد اوراق هویتی در مدارس

News Image Lead

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اکنون در دوره ابتدایی ۲۹۳ هزار و ۳۶۶ دانش آموز داریم گفت: آمار کل دانش آموزان اتباع ۳۲۲ هزار و۴۵۰ نفر است. از مجموع دانش آموزان اتباع، ۹۱ درصد اتباع افغانستان هستند.

کد خبر: ۳۷۹
۱۴:۴۷ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۷

دیدارنیوز - رضوان حکیم زاده در دیدار با کاردار فرهنگی افغانستان در ایران و جمعی از مدیران مدارس افغانستان با بیان اینکه فرصت تحصیل اتباع در ایران با چالش‌هایی روبرو بود اظهار کرد: در نهایت بدنبال فرمان رهبری دستورالعمل ثبت نام کودکان اتباع فاقد اوراق هویتی صادر و باعث شد لازم‌التعلیمان از فرصت تحصیل در مدرسه برخوردار شوند.

وی افزود: هرچند معتقدیم آموزش حقی برای همه کودکان است و منتی بر آنها نیست.معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اکنون در دوره ابتدایی ۲۹۳ هزار و ۳۶۶ دانش آموز داریم گفت: آمار کل دانش آموزان اتباع ۳۲۲ هزار و ۴۵۰ نفر است.این در حالیست که ۵۰۰۰ تن از کودکان در سنین پیش دبستانی نیز از اتباع هستند؛ از مجموع دانش آموزان اتباع، ۹۱ درصد اتباع افغانستان هستند و اگر تراکم کلاسی را درنظر بگیریم می‌توان گفت ۱۱ هزار و ۷۰۰ معلم برای آنها تخصیص داده شده است؛ بدون آنکه یک ریال بودجه خارجی دریافت کرده باشیم اینکار را انجام داده ایم.

به گفته حکیم زاده، ۵۵۰۰ کودک اتباع فاقد اوراق هویتی در سال گذشته جذب شدند.
وی با اشاره به آماده شدن پیش نویس همکاری با وزارت فرهنگ افغانستان گفت: امیدواریم همکاری و تعامل ما ساختار یافته و نظام مند باشد. به دنبال ایجاد یک تعامل مناسب و عاری از هرگونه تبعیض در مدارس هستیم.امیدواریم روزی هیچ کودک افغانستانی نباشد که احساس کند با دانش آموز ایرانی تفاوت دارد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی درباره توسعه مدارس افغانستانی در ایران گفت: تحت شرایط و ضوابط موجود اجازه داده می‌شود مدارس وابسته به سفارت بازگشایی شوند. اکنون مدارس خودگردان افغانستان در ایران ۲۴ مورد هستند، البته جمعیت اصلی که جذب می‌کنیم از طریق مدارس دولتی خود ماست.

حکیم زاده ادامه داد: ما از اقدامات در راستای توسعه آموزش و این مدارس استقبال می کنیم، اما اگر زمینه فراهم شود هر دو گروه دانش آموزان ایرانی و افغانستانی در کنار هم درس بخوانند بهتر خواهد بود، با این حال اگر سفارت افغانستان درخواست بدهد این امکان وجود خواهد داشت که طبق شرایط و ضوابط موجود مدارسی افتتاح شوند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی