تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

نامه محیط زیست به فدراسیون فوتبال: چرا تصویر یوز از پیراهن تیم ملی حذف شد؟

News Image Lead

مدیرکل دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به خبر حذف تصویر یوز از پیراهن تیم ملی فوتبال از ارسال نامه به فدراسیون فوتبال و درخواست برگزاری جلسه خبر داد.

کد خبر: ۳۵۹
۰۹:۳۸ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۷
مجید خرازیان‌مقدم اعلام کرد که از سوی معاونت محیط زیست طبیعی سازمان محیط زیست برای فدارسیون فوتبال نامه‌ای فرستاده شده است و با توجه به اهمیت باقی ماندن تصویر یوز روی پیراهن تیم ملی فوتبال ایران از فدراسیون فوتبال خواسته‌ایم دلایل حذف یوز از پیراهن این تیم را اعلام کند.
 
وی با بیان اینکه از فدراسیون فوتبال درخواست برگزاری جلسه با معاونت طبیعی سازمان محیط زیست نیز کرده‌ایم، تصریح کرد: هدف از درخواست برای تشکیل جلسه،شنیدن صحبت‌های مسوولان فدراسیون فوتبال و اطلاع از دلایل حذف تصویر یوز از روی پیراهن تیم ملی از دیدگاه آن‌هاست.
 
مدیرکل دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به این پرسش که آیا امیدی برای حضور یوز روی پیراهن تیم ملی در بازی‌های جام جهانی ۲۰۱۸ است، گفت: نمی‌دانم اما واضح است که هدف ما حضور همیشگی یوز روی پیراهن تیم ملی است، چه به جام جهانی امسال برسد چه نرسد.
 
خرازیان مقدم در ادامه اظهار کرد: ما دلایلی را برای ضرورت حضور تصویر یوزآسیایی روی پیراهن تیم ملی فوتبال آورده‌ایم که در خارج از چارچوب ضوابط و مقررات نیست. همه باید سعی کنیم تا تصویر این گونه در معرض انقراض روی پیراهن تیم ملی فوتبال باقی بماند.
 
وی تأکید کرد: سعی داریم با هم‌‌افزایی و استفاده از ظرفیت یکدیگر بتوانیم مجددا یوز را به پیراهن تیم ملی برگردانیم و این موضوع برای ما اهمیت بسیاری دارد. 
 
مهدی تاج رئیس فدارسیون فوتبال هفته گذشته از حذف یوزپلنگ آسیایی از پیراهن ملی‌پوشان فوتبال کشور خبر داد.
 
رضا شجیع- رئیس دفتر محیط زیست و توسعه پایدار وزارت ورزش و جوانان- نیز در گفت‌وگویی از پیگری این موضوع از سوی این وزارتخانه خبر داد و گفت: موضع رسمی وزارت ورزش و جوانان این است که مخالف حذف طرح یوز از پیراهن ملی‌پوشان فوتبال ایران هستیم و معتقدیم که قرار گرفتن نقش یوز روی پیراهن تیم ملی یک کار فرهنگی ارزشمند و اثرات خوب آموزشی هم در جامعه داشته است و تمایل داریم که یوز روی پیراهن تیم ملی باقی بماند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
طرفدار محیط زیست
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۹
0
0
امروز کاریکاتوری را دیدم که یوز را می کشند ولی با پیراهن تیم ملی عکس یادگاری می گیرند. خود یوز را حفظ کنید تا نسل آن از بین نرود و به هر پیراهنی که دلتان خواست بروید فوتبال بازی کنید!
به همچنین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۹
گل گفتی!
مسیح
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۹
0
0
بحث جالبی در برنامه نود در این باره صورت گرفت که همه چیز را روشن کرد. ظاهرا لباس تیم ما در میان همه کشورهای دنیا استثنا است و همیشه دچار مشکل می شویم. چرا کشورهای دیگر در این زمینه مشکل ندارند؟
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر