تیتر امروز

حمله وحشیانه اسرائیل به بیروت/ آخرین وضعیت نصرالله/ حمله حزب‌الله به فرودگاه رامات‌دیوید/ چند انفجار در تل‌آویو
این گزارش بروز رسانی می‌شود

حمله وحشیانه اسرائیل به بیروت/ آخرین وضعیت نصرالله/ حمله حزب‌الله به فرودگاه رامات‌دیوید/ چند انفجار در تل‌آویو

رژیم اسرائیل در ادامه تجاوزات نظامی خود به غزه و بیروت، شب گذشته (جمعه) با بمب‌های سنگین چند ساختمان را در بیروت با خاک یکسان کرد. مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان این اتفاق را جنایتی آشکار...
شمس اردکانی: سرهنگ عراقی خبر جنگ را ۱۰ روز قبل از حمله صدام به من داده بود که در یک تلگراف رمز به مرکز ارسال کردم ولی بایگانی شد...
پنجمین قسمت تاریخ شفاهی با علی شمس اردکانی

شمس اردکانی: سرهنگ عراقی خبر جنگ را ۱۰ روز قبل از حمله صدام به من داده بود که در یک تلگراف رمز به مرکز ارسال کردم ولی بایگانی شد...

در پنجمین قسمت از تاریخ شفاهی با علی شمس اردکانی درباره اولین ماموریت او یعنی سفیر شدن در کویت و حواشی روزهای قبل از جنگ تحمیلی گفت و گو کردیم.

رادار هشدار دهنده سیل، نیاز مبرم آذربایجان غربی

مدیر کل هواشناسی آذربایجان غربی گفت: راه اندازی رادار هشدار دهنده سیل نیاز اساسی استان است.

کد خبر: ۳۵۸۹۷
۱۲:۳۸ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۸

رادار هشدار دهنده سیل، نیاز مبرم آذربایجان غربی

دیدارنیوز ـ حبیب عبدلی افزود: با توجه به طولی بودن استان و میزان زیاد بارش‌ها نیاز به راه اندازی رادار هشدار دهنده سیل در استان احساس می‌شود.
 
مدیر کل هواشناسی آذربایجان غربی درخصوص آخرین وضعیت راه اندازی رادار هشدار دهنده سیل در استان تصریح کرد: موافقت نامه‌ای در خصوص راه اندازی این سیستم تبادل شده که در صورت تخصیص اعتبار، پروژه مطالعاتی جانمایی انجام شده و بعد از اتمام پروژه محل رادار مشخص خواهد شد.
 
 وی با اشاره به اینکه دلیل راه اندازی نشدن سیستم هشدار دهنده سیل عدم تخصیص اعتبار از مراجع ذی ربط است خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها مبلغ ۵۰ میلیون ریال جهت مطالعه و جانمایی در نظرگرفته شده است، ولی تخصیص نیافته است.
 
 عبدلی به نقش سامانه هشدار دهنده سیل در کاهش خسارت سیل اشاره و اظهارکرد: این سامانه وضعیت بارندگی، نوع بارش و آب قابل ریزش در مناطق تحت پوشش را مشخص می‌کند و با استفاده ازمدل‌ها و داده‌های هواشناسی موجب می‌شود سیستم پیش بینی هشدار‌های لازم را در زمان مناسب دریافت کند تا عکس العمل مناسب برای حفاظت از جان و مال مردم و کاهش آسیب‌ها و خسارات اتخاذ شود.
 
مدیر کل هواشناسی آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه با توجه به شرایط دریاچه ارومیه و به ثمر رسیدن اهداف و عملکرد‌ها نیاز مبرم به تکمیل و استاندارد سازی ایستگاه‌های هواشناسی استان وجود دارد یاد آور شد: اقدامات شایسته‌ای در جهت استاندارد سازی به تعداد ۴ ایستگاه صورت گرفته است، ولی بیش از ۲۰ ایستگاه نیز نیاز به استاندارد سازی دارد.
 
 وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر حدود ۱۴۷ ایستگاه هواشناسی در استان وجود دارد ادامه داد: در راستای استاندارد سازی و اتوماتیک کردن فعالیت‌های هواشناسی، هشت ایستگاه هواشناسی در استان به صورت خودکار فعالیت می‌کنند که شامل ایستگاه‌های ارومیه، مهاباد، اشنویه، کهریز، شاهیندژ و پلدشت هستند.
 
عبدلی افزود: در خصوص ارتقای شبکه‌های باران سنجی، توسعه و تکمیل تجهیزات شبکه‌ای ایستگاه‌های هواشناسی در آینده نزدیک نسبت به مطالعه جانمایی رادار هواشناسی و همچنین نسبت به نصب دستگاه‌های UVB-UVA و همچنین نصب و راه اندازی دستگاه‌های لایسیمتر و تکمیل ایستگاه‌های خودکار اقدام خواهد شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی