تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد:

اجرای پروژه‌های راه، حتی در تنگنای مالی

News Image Lead

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: تلاش دولت، جلوگیری تعطیلی پروژه‌ها حتی در تنگنای مالی است.

کد خبر: ۳۵۵۶۹
۰۹:۱۷ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز ـ خیرالله خادمی در جریان بازدید از پروژه‌های راهسازی دو محور زنجان - بیجار و زنجان – دندی، اظهار کرد: کشور با تنگنای مالی مواجه است اما رویکرد دولت در این شرایط جلوگیری از تعطیلی پروژه‌ها است.

این مسئول به اولویت‌بندی پروژه‌ها تاکید کرد و افزود: باید از طولانی شدن پروژه‌ها جلوگیری کرد؛ چراکه فصل کاری نیز محدود است و باید تا پایان فصل کاری تکمیل شوند.

مدیرعامل شرکت ساخت زیربناهای وزارت راه و شهرسازی در مورد ارائه قیر، یادآور شد: تحویل قیر آغاز شده است و به پیمانکاران راه‌ها تحویل داده می‌شود و این اقدام سرعت پروژه‌ها را جلو می‌اندازد.

این مسئول با اشاره به اینکه خطوط ریلی تا مرز بازرگان پیش می‌رود، عنوان کرد: راه‌آهن میانه به تبریز در کریدور اصلی قرار دارد و این محور دسترسی به مرز بازرگان را افزایش می‌دهد.

وی توسعه مسیر ریلی تهران – زنجان - تبریز را تحولی در حوزه راه دانست و گفت: در این زمینه چهار خطه کردن محورهای پیش‌بینی شده و دو خطه کردن زنجان - قزوین در دستور کار قرار دارد.

خادمی با بیان اینکه مسیر ریلی سنندج محور مهم در غرب کشور است، عنوان کرد: تلاش می‌شود تا دو سال آینده این محور در شاخه کردستان به بهره‌برداری برسد و تا یک ماه آینده کمیته جانمایی مسیر و ایستگاه‌ها تشکیل و مطالعات آن انجام خواهد شد.

فرماندار شهرستان ایجرود نیز اظهار کرد: جاده زنجان - ایجرود یک مسیر دارای اهمیت است و از آنجایی که راه یکی از محورهای توسعه محسوب می‌شود، می‌تواند در رونق اقتصادی نیز تاثیرگذار باشد.

بای‌الله فتحی با بیان اینکه فصل کاری در استان زنجان و شهرستان ایجرود محدود است، عنوان کرد: باید سریع‌تر پروژه‌های این مسیر آماده شود.

وی همچنین افزود: با توجه به کارخانه‌های متعدد در این شهرستان باید باراندازهای راه‌آهن در نظر گرفته شود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظرات