تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

دیدار محمد بن سلمان و نتانیاهو در امان

روزنامه عبری زبان معاریو از دیدار محرمانه محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در امان خبر داد.

کد خبر: ۳۵۴۱
۰۸:۳۵ - ۰۲ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - روزنامه معاریو چاپ فلسطین اشغالی جمعه شب اعلام کرد بنیامین نتانیاهو در سفر روز دوشنبه گذشته به امان با محمد بن سلمان دیدار و گفتگو کرده است. بن سلمان با نتانیاهو در کاخ پادشاهی عبدالله دوم اردن دیدار کرد. این دیدار در حاشیه سفر جیسون گرینبلات فرستاده ویژه دولت آمریکا به خاورمیانه و جارد کوشنر داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به امان صورت گرفت.

جاکی حوجی، تحلیلگر مسائل کشورهای عربی در روزنامه عبری زبان معاریو نوشت: در سفر دوشنبه گذشته نتانیاهو به امان برای دیدار با عبد الله دوم، محمد بن سلمان در کاخ پادشاهی اردن منتظر نتانیاهو بود.

جاکی حوجی افزود یکی از دوستان نزدیکش این موضوع را به اطلاع وی رسانده و تاکید کرده است تماسهای مستقیم میان عربستان و اسرائیل چه تحت نظارت عبد الله دوم و یا بدون نظارت وی وجود دارد.

گفتنی است جارد کوشنر و جیسون گرینبلات در ادامه سفر دوره ای خود به منطقه خاورمیانه غرب آسیا روز جمعه با نتانیاهو دیدار کردند. کوشنر و گرینبلات پس از گفتگو با مقامات اردن، مصر و عربستان درباره تلاش های آمریکا برای حل مناقشه خاورمیانه در چارچوب طرح باصطلاح صلح موسوم به « معامله قرن » به فلسطین اشغالی سفر کردند.

قابل ذکر است؛ محمد بن سلمان پیشتر در مصاحبه با مجله آمریکایی آتلانتیک گفته بود هیچ گونه مخالفت دینی با موجودیت اسرائیل و اینکه اسرائیلی ها در کنار فلسطینی ها یک زندگی آرام و مسالمت آمیزی داشته باشند، وجود ندارد، عربستان منافع یکسانی با اسرائیل دارد و در صورت حل مناقشه خاورمیانه و امضای توافقنامه صلح میان تل آویو و رام الله منافع زیادی میان اسرائیل و اعضای شورای همکاری خلیج فارس ایجاد خواهد شد.

محمد بن سلمان تاکید کرده بود به عقیده من هر ملتی در هر مکانی این حق را دارد که در سرزمین خود در صلح و آرامش زندگی کند و ملت های فلسطین و اسرائیل نیز حق دارند سرزمین خود را داشته باشند.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی متشکل از مهاجران صهیونیست از کشورهای مختلف است که با جنگ و کشتار مردم فلسطین و کشورهای اسلامی همسایه فلسطین، موجودیت نامشروع و جعلی به نام «اسرائیل» را شکل داده است.

گفتنی است، «معامله قرن» طرح باصطلاح صلح پیشنهادی دونالد ترامپ برای حل مناقشه خاورمیانه است که جارد کوشنر در سفر به منطقه خاورمیانه آن را تبلیغ می کند، این طرح باصطلاح صلح در پی مخالفت فلسطینی ها با آن هنوز تکمیل نشده است. در این طرح باصطلاح صلح آمده است شهر ابودیس در مجاورت شهر قدس پایتخت فلسطینی ها باشد. در این طرح همچنین بر تشکیل کشور بدون سلاح (خلع سلاح شده) فلسطین متشکل از نوار غزه و بخش هایی از کرانه باختری تاکید شده است و شهرهای بزرگ یهودی نشین در کرانه باختری و منطقه غور اردن همچنان در کنترل اسرائیل باقی خواهند ماند.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر