تیتر امروز

آقای علیرضا! تا آخر می‌مانی؟
افاضات اضافه

آقای علیرضا! تا آخر می‌مانی؟

عوام الملک در هفته‌ای که گذشت همه اتفاقات کشور و خارج از آن را زیر ذره‌بین برده و درباره جدل بین خواص‌البلد تهران نوشته: نرجس از عملکرد علیرضا انتقاد کرد و باعث شد طرفداران علیرضا ناراحت بشوند....
ظریف: روند انتخاب اعضای دولت به صورت شفاف صورت می‌گیرد/ باقری: دنبال توافق جدیدی نیستیم، هدفمان احیای برجام است
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ظریف: روند انتخاب اعضای دولت به صورت شفاف صورت می‌گیرد/ باقری: دنبال توافق جدیدی نیستیم، هدفمان احیای برجام است

این دوازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
بر اساس رتبه‌بندی جهانی تایمز؛

دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جمع دانشگاه‌های برتر جهان

دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر اساس رتبه‌بندی جهانی تایمز برای معرفی برترین دانشگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۰ در جمع دانشگاه‌های برتر دنیا قرار گرفت. 

کد خبر: ۳۵۲۱۹
۱۱:۵۰ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۸

دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جمع دانشگاه‌های برتر جهان

دیدارنیوز ـ رتبه بندی تایمز (times higher education) یک نظام رتبه‌بندی بین‌المللی است که دانشگاه‌های دنیا را رتبه‌بندی می‌کند، حدود ۱۴۰۰ موسسه آموزش عالی در سراسر دنیا توسط این نظام رتبه‌بندی بررسی و ارزیابی شده است. 
 
رتبه بندی جهانی «آموزش عالی تایمز» یک جدول عملکرد جهانی است که دانشگاه‌ها را در تمام مأموریت‌های اصلی خود شامل «آموزش»، «تحقیق»، «انتقال دانش» و «چشم انداز بین‌المللی» داوری می‌کند. 
 
همچنین در این نظام رتبه بندی ۱۳ شاخص عملکردی برای ارائه جامع‌ترین و متعادل‌ترین مقایسه‌ها، مورد اعتماد دانشجویان، دانشگاهیان، مدیران دانشگاه‌ها، صنعت و دولت‌ها استفاده شده است. 
 
شاخص‌های عملکردی در پنج حوزه آموزش (محیط یادگیری) تحقیق (حجم، درآمد و شهرت) استناد‌ها (تأثیر تحقیق) چشم انداز بین‌المللی (کارکنان، دانشجویان و تحقیقات) و درآمد صنعت (انتقال دانش) تقسیم شده‌اند. 
 
آموزش یا تدریس (محیط یادگیری) ۳۰ درصد از امتیاز را شامل می‌شود که در این ارزیابی سالانه، نظرسنجی اعتبار ۱۵ درصد، نسبت اعضای هیئت علمی به دانشجو ۴.۵ درصد، نسبت دکتری به لیسانس ۲.۲۵ درصد، نسبت دکتری به اعضای هیئت علمی شش درصد و درآمد نهاد دانشگاه ۲.۲۵ درصد تاثیر دارند. 
 
رتبه بندی ۲۰۲۰ تایمز در بازه زمانی نوامبر ۲۰۱۸ و مارس ۲۰۱۹ انجام شده است و نظرات ۲۱ هزار دانشگاهی در سراسر دنیا با ترکیب جغرافیایی و موضوعات مختلف در این زمینه جمع آوری شده است. 
 
بخش تحقیق نیز ۳۰ درصد امتیازات را به خود اختصاص می‌دهد. همچنین استناد (تأثیر تحقیق) نیز ۳۰ درصد امتیازات بوده که در این بخش شاخص تأثیر پژوهش به نقش دانشگاه‌ها در گسترش دانش و ایده‌های جدید نگاه در نظر گرفته شده است. 
 
 ۱۲.۸میلیون مقاله ژورنال و ۷۷.۴ میلیون استناد به مقالات الزویر و داده‌های پژوهشی شامل مقاله، اقدامات کنفرانس، کتاب و فصل‌های کتاب منتشر شده در طی پنج سال بررسی شده‌اند. 
 
این داده‌ها شامل بیش از ۲۳ هزار و ۴۰۰ مجله دانشگاهی است که توسط بانک اطلاعات اسکوپوس و الزویر (Elsevier) و کلیه انتشارات نمایه شده بین سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۸ فهرست بندی شده‌اند. استناد به این انتشارات در طول شش سال از سال ۲۰۱۴ الی ۲۰۱۹ انجام شده است.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی