تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

تلاش برای احیای سرای محسن زاده بیرجند

News Image Lead

دبیر کل مجمع مجالس آسیایی و رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی بیرجند به همراه مسئولان میراث فرهنگی استان از بنای تاریخی سرای محسن زاده در بازار بیرجند بازدید کرده تا برای احیای آن چاره‌ای بیندیشند.

کد خبر: ۳۴۸۶۲
۱۴:۰۳ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز ـ محمدرضا مجیدی، دبیر کل مجمع مجالس آسیایی، عصر روز گذشته 20 شهریور، در بازدید از سرای محسن زاده در بازار بیرجند اظهار کرد: بنای تاریخی سرای محسن زاده در بازار بیرجند علاوه بر بعد تجاری، بخشی از تاریخ فرهنگی و اجتماعی معاصر خراسان جنوبی به ویژه شهر بیرجند به شمار می‌رود.

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی بیرجند با بیان اینکه حفظ مرمت و نگهداری از این بناها مسئولیت همگانی است، افزود: قطعا مالکان این مجموعه برای ماندگاری نام پدران و نیز پاسداشت میراث فرهنگی این خطه اهتمام لازم را خواهند داشت.

مجیدی ادامه داد: مرحوم حاج محسن خامسان که سال‌ها حجره ایشان علاوه بر حوزه‌های تجاری و اقتصادی، محل رفت و آمدهای عمومی و اجتماعی بود، خود بخشی از تاریخ منطقه بودند، اما متاسفانه در حیات ایشان آنگونه که شایسته بود خاطرات شفاهی ایشان ثبت و ضبط نشد.

وی ابراز امیدواری کرد: بتوانیم با همکاری‌های ایجاد شده و هم افزایی، کاربری این فضا را حفظ کرده و در راستای نیاز شهر از آن بهره برداری کنیم.

احیای سرای محسن زاده با هم افزایی ارگان‌ها

علیرضا نصرآبادی، مدیر پایگاه بافت تاریخی بیرجند در این بازدید اظهار کرد: پیرو تماس با دکتر مجیدی و هماهنگی با مالکان این مجموعه بازدید امروز صورت گرفت تا بتوانیم آن را احیا کنیم.

وی با بیان اینکه این بنا یکی از معدود کاروانسراهایی است که از بازار برجای مانده است، افزود: امیدواریم با همکاری بین بخشی بتوانیم این بنا را احیا، از آن بهره برداری و کاربری آن را حفظ کنیم.

مدیر پایگاه بافت تاریخی بیرجند خاطرنشان کرد: مقرر شد تفاهم نامه‌ای بین میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و مالکان این بنا امضا شود تا بتوان از این ساختمان بیشتر بهره برد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر