تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

واگن پارس قطعا به مپنا واگذار می‌شود

News Image Lead

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه شرکت واگن پارس اراک قطعا به شرکت مپنا واگذار می‌شود، واگذاری شرکت آذرآب را مشروط به بررسی تیم کارشناسی تعیین شده طی ۱۰ روز آینده دانست.

کد خبر: ۳۴۸۲۸
۱۲:۲۰ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز ـ سید علی آقازاده در گفت‌وگو با بخش خبر 23 شبکه آفتاب در خصوص جلسه روز گذشته که با محوریت بررسی مشکلات صنایع بزرگ استان مرکزی و واگذاری این صنایع به شرکت مپنا برگزار شده بود، بیان کرد: در ادامه تلاش‌هایی که برای رفع مشکلات صنایع بزرگ استان همچون هپکو، آذرآب و واگن پارس در حال انجام است، جلسه با حضور مدیرعامل و تعدادی از اعضای هیات مدیره شرکت مپنا، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک کشاورزی برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه مدیرعامل شرکت مپنا از نیروهای موفق استان مرکزی است و صنایع استان به ویژه آذرآب را به خوبی می‌شناسد، گفت: شرکت آذرآب اگر مدیریت قوی داشته باشد، حتما می‌تواند کامل‌کننده صنعت نیروگاهی، بویلرسازی، صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی کشور باشد، اما متاسفانه در سال‌های اخیر مدیریت قوی، فعال و پویا نداشته است.

آقازاده با بیان اینکه در این جلسه علی آبادی مدیرعامل شرکت مپنا پذیرفت که بررسی کارشناسی در خصوص آذرآب داشته باشد، افزود: تصمیم بر این شد که تیمی متشکل از معاون اقتصادی استانداری مرکزی، معاون بانک کشاورزی کشور و معاون شرکت مپنا تمامی مسائل مرتبط با آذرآب را از جمله مسائل مالی، بدهی‌ها، امور مالیاتی، طلب‌های شرکت و ظرفیت‌های موجود را طی 10 روز آینده بررسی کنند تا تصمیم نهایی اتخاذ شود.

وی تصریح کرد: مدیرعامل مپنا تا حد زیادی برای پذیرفتن مدیریت آذرآب رغبت نشان داد، اما همه چیز به بررسی 10 روز آینده موکول شد.

استاندار مرکزی در خصوص دیگر صنایع استان مرکزی با بیان اینکه واگن پارس قطعا به مپنا واگذار می‌شود و حتی مدیرعامل این شرکت گفت که اگر فردا مسائل حقوقی و قانونی حل شود، مپنا آمادگی تحویل گرفتن واگن پارس را دارد، اضافه کرد: در حال حاضر وضعیت آذرآب را دنبال می‌کنیم، برای هپکو مدیرعامل جدید انتخاب شده است و برنامه‌های خوبی را مدنظر دارند به همین دلیل فعلا پیگیر حل بحران مدیریتی آذرآب هستیم و اگر شرکت مپنا 10 روز آینده مدیریت آذرآب را قبول کرد، پس از آن بحث هپکو با جدیت بیشتر پیگیری می‌شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر