تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

واکنش ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا به برکناری بولتون

دولت سوسیالیست ونزوئلا، خوشحالی خود در رابطه با اخراج مشاور امنیت ملی آمریکا را ابراز کرد. نگرش و اظهارات تند بولتون همواره عامل خشم رهبران چپ دولت ونزوئلا بوده است.

کد خبر: ۳۴۶۹۹
۱۱:۱۳ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، طارق العیسمی، وزیر صنعت دولت ونزوئلا که جان بولتون، مشاور برکنار شده امنیت ملی آمریکا او را به "مشارکت در قاچاق کوکائین" متهم می‌کرد و تحت انتقاد شدید خود قرار می‌داد، بولتون را "بزرگترین دروغگو" که آسیب بسیار بزرگی به مردم ونزوئلا زده، دانست.

این وزیر در پیام توئیتری خود آورد: "حقیقت تاریخی، دیو جنگ را مغلوب ساخته؛ آینده از آن ماست".

عوض شدن موضع آمریکا در قبال ونزوئلا پس از اخراج جان بولتون، هنوز مشخص نیست؛ برخی از تحلیلگران حتی اظهار داشته‌اند با جایگزین شدن یک مشاور با دیپلماسی بیشتر، حاکمیت نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا می‌تواند با خطر بیشتری مواجه شود. دولت آمریکا، از تلاش اپوزیسیون ونزوئلا برای برکناری مادورو حمایت می‌کند.

دولت‌های کوبا و نیکاراگوئه نیز علاقه چندانی به جان بولتون نداشتند. در مورد کوبا، او به طور خصمانه‌ای تلاش کرد مراوداتی که دولت اوباما با این کشور ایجاد کرده بود را از بین ببرد. دولت این کشور به اظهار نظر مستقیم نپرداخته اما رسانه‌های کوبایی، اخراج بولتون را مدرکی دال بر "ناکارآمدی" و "تناقضات" موجود در دولت ترامپ توصیف کردند.

درخصوص نیکاراگوئه، آمریکا چندین تن از هم پیمانان رئیس‌جمهوری این کشور را مورد تحریم قرار داده و از دولت‌های ‌هم‌پیمان خود خواسته تا دولت دانیل اورتگا را در جامعه بین‌الملل و سازمان‌ها منزوی سازند.

فرناندو کاتز، از اعضای سابق شورای امنیت ملی آمریکا در امور آمریکای لاتین، گفته است انتظار آن را دارد که دولت ترامپ، طریقی در پیش بگیرد که تعاملات با کوبا افزایش یابد و اقداماتی که به مردم کوبا آسیب می‌زند، کمتر شود.

او درخصوص ونزوئلا می‌گوید: "فشار بر مادورو تغییر نخواهد کرد؛ اگرچه طریقه این فشار احتمالا تغییراتی داشته باشد. با توجه به اینکه چه کسی جایگزین او خواهد شد، احتمالا شاهد تهدیدات مداخله‌جویانه کمتر و لحن مسئولانه‌تری درخصوص ونزوئلا باشیم، همچنین امکان تمرکز بیشتر بر گفتگو جهت حل مشکلات وجود دارد"
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها