تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

خانواده‌های زندانیان موادمخدر بوشهر حمایت می‌شوند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: خانواده‌های زندانیان مواد مخدر این استان که در معرض آسیب قرار دارند باید شناسایی و مورد صیانت و حمایت قرار گیرند.

کد خبر: ۳۴۱۴۹
۱۲:۵۵ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸

خانواده‌های زندانیان موادمخدر بوشهر حمایت می‌شوند

دیدارنیوز ـ مجید خورشیدی سه‌شنبه شب در نشست کمیته مشارکت‌های مردمی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر با تسلیت فرا رسیدن ماه محرم افزود: یکی از بزرگ‌ترین آسیب‌ها و منکرات مسئله مواد مخدر است که این آسیب دامن‌گیر همه جوامع بشری شده است.
 
 وی بیان کرد: در این ارتباط یکی از خانواده‌هایی که به شدت در معرض آسیب قرار دارند خانواده زندانیان مواد مخدراست که نیازمند مراقبت و حمایت هستند.
 
خورشیدی ادامه داد: مراقبت و حمایت آموزش و پرورش از کودکان و دانش آموزان خانواده‌های در معرض آسیب و آسیب‌دیده باید مدنظر قرار گیرد.
 
 وی گفت: شناسایی خانواده‌های در معرض آسیب جامعه باید موردتوجه قرار بگیرد تا بتوان به‌موقع از افزایش آسیب‌ها پیشگیری کرد.
 
خورشیدی ادامه داد: تجربه نشان داده که ماه‌های محرم و صفر نقش مهمی در کاهش آسیب‌ها دارد چرا که مردم به صورت سنتی در یک فضای آماده اعتقادی و معنوی قرار می‌گیرند.
 
معاون استاندار بوشهر ادامه داد: سازمان تبلیغات اسلامی در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نقش مهم و ارزنده‌ای دارد و روحانیون در این عرصه فعالیت‌های قابل‌توجهی می‌کنند.
 
وی تصریح کرد: ۸۰۰ روحانی این نهاد در ماه‌های محرم و صفر برنامه‌های متنوعی در شهر‌ها و روستا‌های استان بوشهر در عرصه مقابله با آسیب‌های اجتماعی و ترویج فرهنگ علوی و حسینی انجام می‌دهند که خدمات آنان ستودنی است.
 
خورشیدی اضافه کرد: محرم و صفر محمل بسیار خوبی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی است به‌گونه‌ای که در ماه‌های یادشده با استفاده از روحانیون می‌توان مردم را در راستای کاهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش داد.
 
وی در ارتباط با جایگاه سازمان‌های مردم نهاد گفت: سمن‌ها اشتباه‌ها و خطا‌های مسئولان در عرصه ناهنجاری‌های اجتماعی را به‌موقع یادآور می‌شوند که این امر بیانگر جایگاه‌های سمن‌ها در جامعه است.
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر