تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور:

۱۱۰ هزار «دانش‌آموز اتباع خارجی فاقد مدارک» در ایران تحصیل می‌کنند

News Image Lead

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور گفت: در حال حاضر ۱۱۰ هزار دانش‌آموز اتباع خارجی فاقد مدارک در ایران تحصیل می‌کنند.

کد خبر: ۳۴۱۰
۱۶:۳۴ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
دیدارنیوز - غلامرضا کریمی رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور در همایش مسئولان امور تحصیلی اتباع خارجی در ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور که در باشگاه فرهنگیان تهران برگزار شد، اظهار کرد: نقطه تحول فعالیت درباره تحصیل اتباع خارجی در کشور، فرمان مقام معظم رهبری درباره ثبت‌نام این دانش‌آموزان از سال ۹۳ بوده است. 

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱۰ هزار دانش‌آموز فاقد مدارک تحصیلی داریم، گفت: اگر در جهان، ۹۱ درصد بچه‌های جهان ‌تحصیل می‌کنند، پناهنده‌ها ۶۱ درصد در این کشورها تحصیل می‌کنند.
 
کریمی ادامه داد: در ایران ۸۸ درصد دانش‌آموزان اتباع خارجی در مدارس تحصیل می‌کنند و تلاش می‌کنیم در سال تحصیلی آینده این عدد به ۹۰ درصد ‌برسد.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور افزود: ایران در زمینهتحت پوشش قرار دادن اتباع خارجی فاقد مدرک رسمی، پیش‌رو است.

وی اضافه کرد: بر اساس آمار، ۲۱ درصد دانش‌آموزان اتباع خارجی در جهان در مقطع متوسطه تحصیل می‌کنند که این آمار در ایران، ۲۹ درصد است.

کریمی گفت: برای دانش‌آموزان اتباع خارجی بیش هزار میلیارد تومان هزینه می‌کنیم اما کمک نهادهای بین‌المللی ۲ تا ۲.۵ درصد است.

وی ادامه داد: دانش‌آموزان اتباع خارجی برای تهیه لوازم التحریر هم دچار مشکل هستند و از خیرین و مجامع بین المللی خواستیم تا حمایت را افزایش دهند تا کیفیت فعالیت‌ها بیشتر شود.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی