تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

قصر بهرام پذیرای ۶۰ رصدگر آماتور رویداد استارکاپ

News Image Lead

بعدازظهر امروز پنج‌شنبه، ۷ شهریور ماه رقابت نجومی استارکاپ با حضور ۶۰ رصدگر نجومی آماتوری در قصر بهران واقع در ۶۰ کیلومتری جنوب ورامین برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در بخش‌های رقابتی و عکاسی نجومی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

کد خبر: ۳۳۴۸۸
۱۳:۰۹ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸
دیدارنیوز ـ رقابت نجومی استارکاپ، نخستین رقابت چندگانه منجمان آماتور در ایران است که در طی آن همه توانایی‌های علمی و عملی منجمان آماتور سنجیده می‌شود و در نهایت افرادی که در مجموع همه مراحل، بالاترین امتیازات را کسب کنند، به عنوان نفرات برتر معرفی خواهند شد.

ندا جعفری، مدیر برنامه استارکاپ در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری پنجمین دوره رقابت‌های استارکاپ، گفت: این رقابت همانند سال‌های گذشته در کاروانسرای قصر بهرام در پارک ملی کویر واقع در ۶۰ کیلومتری جنوب ورامین برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این رقابت با همکاری بخش علمی سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و انجمن نجوم ایران برگزار می‌شود، خاطر نشان کرد: در این دوره از رقابت‌ها سازمان میراث فرهنگی در بخش داوری عکاسی مشارکت دارد.

جعفری، برگزاری رقابت استارکاپ را در ۳ بخش دانست و یادآور شد: بخش اصلی، شامل بخش رقابتی است که طی آن توانایی منجمان آماتور شرکت کنندگان در این رقابت مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. این بخش دارای رقابت‌های رصدی، تئوری و شفاهی می‌شود.

مدیر برنامه رقابت استارکاپ بخش عکاسی را از دیگر بخش‌های این رقابت عنوان کرد و اضافه کرد: در این بخش شرکت‌کنندگان به رقابت می‌پردازند و در نهایت یک نفر به عنوان برگزیده انتخاب خواهد شد.

جعفری توضیح داد: از آنجایی که سازمان میراث فرهنگی در این دوره از رقابت‌ها مشارکت دارد، از این رو شاخه ویژه‌ای با عنوان "عکاسی معماری در شب" تعریف شد.

وی با اشاره به بخش آموزش در رقابت، اظهار کرد: هدف از این بخش آماده‌سازی افرادی است که علاقه‌مند به شرکت در این رقابت در سال‌های آتی هستند.

به گفته این فعال حوزه نجومی، در بخش رقابتی ۳ نفر به عنوان برگزیدگان اول تا سوم معرفی شده و در بخش‌ عکاسی یک برگزیده معرفی خواهد شد.

مدیر برنامه استارکاپ در خصوص زمان برگزاری این رقابت، خاطر نشان کرد: افتتاحیه این رقابت امروز، پنج‌شنبه ۷ شهریورماه در سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح برگزار می‌شود و پس از آن در ساعت ۱۰ صبح از تهران به طرف قصر بهرام حرکت می‌کنیم و رقابت‌های پنجمین دوره استارکاپ در بعد از ظهر امروز آغاز می‌شود و تا صبح روز جمعه ادامه دارد.

وی افزود: روز جمعه، ۸ شهریور پس از معرفی برترین‌های این رقابت و اهدای جوایز به سمت تهران حرکت خواهیم کرد.

جعفری، تعداد شرکت کنندگان این دوره‌ از رقابت ملی نجومی را ۶۵ نفر ذکر کرد و گفت: این افراد که از شهرهای مختلفی مانند "سعادت‌شهر" استان فارس، "اصفهان"، "بوکان" استان آذربایجان غربی، "خراسان رضوی"، "تهران"، سنندج"، "یزد" و "ساری" حضور دارند، در بخش‌های رقابتی عکاسی و نجومی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

وی با اشاره به جزئیات برگزاری بخش عکاسی، توضیح داد: شرکت‌کنندگان در نهایت مجموعه‌ای از تصاویر را به هیات داوران ارائه می‌دهند که در آن روایتی از آغاز تا پایان رقابت نجومی است، ضمن آنکه در این تصاویر باید تصویر نجومی و تصویری از منظره آسمان موجود باشد.

وی با اشاره به تصاویر ارائه شده در بخش معماری در شب، گفت: این تصویر باید نمایی از کاروانسرای قصربهرام به عنوان آثار باستانی و نمایی از آسمان باشد.

جعفری با اشاره به نحوه برگزاری بخش رقابتی این رویداد نجومی، ادامه داد: این بخش دارای دو بخش رصدی و بخش تئوری است که شامل سوالات کتبی، شفاهی، اسکیچ زدن و نقشه گنج می‌شود.

مدیر برنامه استارکاپ نقشه گنج را خلاقیت‌هایی دانست که بر اساس پارامترهای نجومی سنجیده می‌شود، یادآور شد: در نهایت افرادی که بتوانند در هر بخش نمره‌های برتر را دریافت کنند، به عنوان نفرات اول تا سوم این رقابت‌ها معرفی خواهند شد.

به گزارش ایسنا، ۴ دوره از رقابت استارکاپ به همت سید مصطفی امام برگزار شد که وی ۹ ماه پیش دار فانی را وداع گفت. وی متولد ۱۴ شهریور ۱۳۵۸ از سال ۷۲ فعالیت‌های نجومی خود را آغاز کرد. همزمان با علم نجوم به عکاسی هم پرداخت. امام همزمان با تحصیل در رشته مهندسی معدن در دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب به آموزش نجوم و برگزاری رصدهای آموزشی و ترویجی می‌پرداخت. وی گروه نجومی تحت عنوان گروه نجوم صدرا را راه‌اندازی کرد و در این گروه، کار آموزش و توسعه و ترویج علم نجوم و برگزاری برنامه‌های رصدی را بر عهده داشت.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی