تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

تولید سالانه ۶۰ هزار تن گوگرد در پالایشگاه گاز

مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام گفت: گوگرد تولیدی این شرکت علاوه بر مصرف در بازار‌های داخلی از جمله مصرف در شرکت‌های تولید اسید سولفوریک و غیره، بخش‌هایی از آن به کشور‌های چین و هند صادر می‌شود که با توجه به میزان تولید ۶۰ هزار تن در سال و صادرات نیمی از آن، بیش از ۲.۵ میلیون دلار درآمد خواهد داشت. 

کد خبر: ۳۳۲۰۲
۱۱:۵۲ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸

تولید سالانه ۶۰ هزار تن گوگرد در پالایشگاه گاز

دیدارنیوز ـ شهریار داری‌پور اظهار کرد: اشتغال حدود ۱۰۰۰ نیروی کار و ایجاد فرصت‌های اشتغال غیر مستقیم، کمک به رشد و توسعه پیمانکاران بومی، افزایش درآمد‌های مالیاتی و تامین اجتماعی استان، خرید بخش قابل توجهی از تجهیزات عمومی مورد نیاز پالایشگاه در استان و منطقه و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی استان در زمینه‌های پژوهش، بخشی از تاثیرات این واحد صنعتی در اقتصاد استان است. 
 
وی با اشاره به اینکه موقعیت مکانی پالایشگاه ایلام به عنوان تنها پالایشگاه غرب کشور شرایط استراتژیک و خاصی را برای این شرکت به وجود آورده، تصریح کرد:عمده مصرف کنندگان گاز این پالایشگاه مربوط به بخش خانگی است که در فصل سرما و افزایش مصرف گاز، وجود این پالایشگاه در این منطقه از کشور بسیار با اهمیت‌تر می‌شود، به نحوی که علاوه بر استان ایلام، استان‌های همجوار همچون کرمانشاه، همدان و لرستان از محصول گاز شهری این شرکت بهره مند می‌شوند و از زمان راه اندازی پالایشگاه از سال ۸۶ تاکنون مصرف کنندگان این استان‌ها با کمترین افت فشار مواجه بوده‌اند.
 
مدیر عامل شرکت پالایش گاز ایلام خاطرنشان کرد: از زمان راه‌اندازی این پالایشگاه تاکنون، پنج محصول متان، اتان، گاز مایع خام، میعانات گازی و گوگرد تولید می‌کند که از این تعداد سه محصول میعانات گازی، گاز مایع خام و اتان خوراک مجتمع پتروشیمی ایلام می‌باشد و گوگرد تولیدی نیز به مصرف داخل کشور و بخشی هم به خارج کشور صادر می‌شود، گاز متان هم به عنوان گاز شهری به مصرف می‌رسد. 
 
داری پور افزود: گوگرد تولیدی این شرکت علاوه بر مصرف در بازار‌های داخلی از جمله مصرف در شرکت‌های تولید اسید سولفوریک و غیره، بخش‌هایی از آن به کشور‌های چین و هند صادر می‌شود که با توجه به میزان تولید ۶۰ هزار تن در سال و صادرات نیمی از آن بیش از ۲.۵ میلیون دلار درآمد خواهد داشت. در سال گذشته بیش از ۳۸ هزار تن گازمایع خام تولیدی این شرکت به مجتمع گاز پارس جنوبی ارسال شده است.
 
وی ادامه داد: پالایشگاه ایلام به عنوان یکی از پالایشگاه‌های جوان کشور تعداد قابل توجهی از جوانان تحصیلکرده مشغول به کار کرده و با فراهم شدن بستر لازم برای کمک به رشد و توسعه پیمانکاران بومی و تقویت شرکت‌های پیمانکاری منطقه در سالیان اخیر نقش بسزایی در اشتغال جوانان و تقویت شرکت‌های پیمانکاری منطقه داشته است. انتظار مردم استان از این پالایشگاه رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال، رفاه و آسایش و صیانت از محیط زیست است که خوشبختانه این شرکت با اشتغال حدود یک هزار نفر مستقیم و همچنین تعداد زیادی اشتغال غیر مستقیم، در این حوزه نقش خود را بخوبی ایفاء کرده است.
 
وی با اشاره به اینکه علاوه بر این‌ها به واسطه وجود پالایشگاه ایلام، پتروشیمی ایلام نیز احداث شده و با توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی قطعا می‌تواند رونق قابل توجهی را برای اقتصاد استان به ارمغان بیاورد، تصریح کرد: درحوزه رفاه و آرامش زندگی با توجه به اینکه در سال‌های قبل مردم این استان برای گرمایش خانه‌های خود به سختی مواد نفتی را تهیه می‌کردند که امروزه به لطف حضور این پالایشگاه و تولید سوخت پاک، کیفیت و رفاه زندگی مردم استان و منطقه بهتر از گذشته شده است.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور