تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریالی برای فاز دوم محور دهلران - اندیمشک

مدیر راه و شهرسازی شهرستان دهلران گفت: برای اجرای فاز دوم چهار خطه کردن محور دهلران به اندیمشک ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه می‌شود.

کد خبر: ۳۳۲۰۱
۱۱:۴۵ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸

هزینه ۶۰۰ میلیارد ریالی برای فاز دوم محور دهلران - اندیمشک

دیدارنیوز ـ سلمان ایمانی گفت: فاز اول این پروژه به طول ۱۲ کیلومتر عملیاتی شد و فاز دوم نیز به طول ۱۸ کیلومتر با پیشرفت ۲۰ درصدی در حال اجراست.
 
وی افزود: در این مسیر ۹۰ هزار متر مکعب عملیات خاکی وجود دارد و باید ۹۰ دستگاه پل با دهانه ۲ متری ساخته شود.
 
ایمانی یادآور شد: اجرای راه دسترسی امامزاده سیداکبر (ع) به طول ۲ کیلومتر، تکمیل راه سازی میمه به گوراب به طول هفت کیلومتر، بهسازی مسیر پهله - سرکمر - چم سرخ به طول ۱۰ کیلومتر از دیگر اقدامات این اداره در شهرستان دهلران است.
 
مدیر راه و شهرسازی دهلران ادامه داد: امسال برای روکش راه‌های روستایی این شهرستان شامل شهرک بدر - ولیعصر به طول پنج کیلومتر ۱۰ میلیارد ریال هزینه می‌شود.
 
وی، اجرای طرح تفصیلی شهر دهلران با قرارداد یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را از دیگر اقدامات در دست اجرا بیان کرد و گفت: این پروژه با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.
 
مدیر راه و شهرسازی دهلران اضافه کرد: برنامه واگذاری ۴۰ قطعه زمین به ارزش ۷۰ میلیارد ریال به اقشار ویژه و برنامه واگذاری زمین به ۲۰ خانواده دارای دو معلول و ۱۵ نفر تحت پوشش کمیته امداد به ارزش ۴۰ میلیارد ریال از دیگر اقدامات در دست اجرا این اداره است.
 
ایمانی با اشاره به تعیین و تکلیف نهایی مسکن‌های مهر این شهرستان افزود: واگذاری ۶۰ واحد به بهزیستی، ۱۰۸ واحد به کمیته امداد امام خمینی (ره)، تکمیل ۳۶ واحد و واگذاری به متقاضیان و واگذاری ۵۲۰ واحد از طریق فراخوان عمومی به اشخاص حقیقی و حقوقی به زودی اجرایی می‌شود.
 
مدیر راه و شهرسازی دهلران در خصوص مسکن مهر بخش موسیان نیز گفت: واحد‌های مسکونی این بخش پس از هفت سال به تعداد ۲۷۸ واحد با پیشرفت ۸۷ درصد در حال انجام است که در این خصوص افزایش تسهیلات عملیات اجرایی شروع و به زودی تعیین و تکلیف می‌شوند.
 
ایمانی، انجام فراخوان ارزیابی سرمایه گذاری و اجرای آزاد راه پل زال -مورموری - دهلران - مرز چیلات (آزاد راه نجف اشرف) و مقدمات اجرایی شدن طرح و تامین مالی با همکاری مسولان ارشد استان با بانک‌های عامل ملی و سپه و پارسیان در اجرای طرح و انجام فراخوان جذب سرمایه گذاری جهت اجرای پروژه چهار خطه محور مهران - دهلران - اندیمشک را از دیگر اقدامات حوزه راه وشهرسازی شهرستان دهلران بیان کرد.
 
شهرستان دهلران در ۲۲۰ کیلومتری ایلام واقع است.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر