تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

نیم قرن زمان برای ساخت راه آهن "اقلید- یاسوج"‌

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: با روند تزریق فعلی اعتبار، راه آهن "یاسوج به اقلید"، نیم قرن طول می‌کشد.

کد خبر: ۳۲۸۶۱
۰۹:۰۶ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸

نیم قرن زمان برای ساخت راه آهن

دیدارنیوز ـ عزیز فیلی در نشست تشریح برنامه‌های هفته دولت، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون وقوع بیش از ۲۴ آتش سوزی در استان را شاهد بودیم و این آتش‌سوزی‌ها ۶۷۰ هکتار از جنگل‌ها و مراتع استان را از بین برد.
 
وی با بیان اینکه با تلاش‌های انجام گرفته و تعامل دستگاهی و همکاری مردم این آتش سوزی‌ها کمتر از بین ۲۴ تا ۳۲ ساعت مهار شده است، اظهارکرد: در مقاطعی از ظرفیت بالگرد‌های شرکت نفت و هوانیروز استفاده شد.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از بروز آتش سوزی در منطقه‌ای بین شهرستان کهگیلویه و چرام در روز شنبه، دوم شهریورماه خبر داد و عنوان کرد: پیگیری برای اعزام بالگرد به منطقه انجام شده است.
 
فیلی با اشاره به پروژه‌های استان، تصریح کرد: با روند تزریق فعلی اعتبار به پروژه راه آهن یاسوج به اقلید، ساخت این پروژه با برآورد نیاز یکهزار میلیارد تومانی، نیم قرن طول می‌کشد.
 
وی با تاکید بر اجرای برنامه ۵ ساله برای تکمیل سریع پروژه، عنوان کرد: در حال حاضر بین ۱۵ تا ۲۰ میلیارد تومان به این پروژه تزریق می‌شود.
 
وی تاکید کرد: افزایش اعتبارات تزریقی این پروژه به سالی ۲۰۰ میلیارد تومان تکمیل پروژه در پنج سال را عملیاتی می‌کند.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به جزئیات پروژه بیان کرد: پروژه راه آهن "یاسوج به اقلید" به طول ۱۲۷ کیلومتر، استان را به خط راه آهن سراسری متصل می‌کند.
 
فیلی عنوان کرد: در حال حاضر اجرای قطعه ۲۳ کیلومتری از این پروژه در دست اقدام است.
 
وی با اشاره به تصویب ۹۹۴ میلیارد تومان تعهدات سفر ریاست جمهوری به استان، تصریح کرد: ۵۳ درصد این اعتبارات تخصیص داده شد.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: اقدامات لازم برای تخصیص باقیمانده اعتبارات در دست اقدام است.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر