تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

قهرمانی تیم فوتسال فرزندان مشیز در جشنواره فرزندان مهر

فرزندان پسر مشیز در رشته فوتسال پسران زیر ۱۴ سال و زیر ۱۸ سال قهرمان چهاردهمین جشنواره فرهنگی ورزشی فرزندان مهر سازمان بهزیستی کشور شدند.

کد خبر: ۳۲۷۱۷
۱۳:۰۷ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز ـ فرزندان موسسه خیریه کوثرمشیز در مسابقات فوتسال چهاردهمین جشنواره فرهنگی ورزشی فرزندان مهر سازمان بهزیستی کشور قهرمان شدند. بر این اساس در رشته فوتسال پسران زیر ۱۸ سال، حسین ایران نژاد، مهدی افضلی پور و ابوالفضل سعید از مرکز شبه خانواده مشیز کرمان فاز ۲ و در رشته فوتسال زیر ۱۴ سال محمدصالح تولایی و محمدهادی ابراهیمی از مرکز شبه خانواده مشیز کرمان فاز ۲، امیرحسین عوض اندوهجردی از مرکز شبه خانواده مشیز گلباف فاز ۲ و سبحان پورابراهیمی از مرکز شبه خانواده مشیز گلباف فاز ۱ حضور داشتند.

در رشته دو و میدانی بهنام نیک نفس از مرکز شبه خانواده مشیز کرمان فاز ۲ قهرمان شد و محمدامین ولی آبادی از مرکز شبه خانواده مشیز کرمان فاز ۲ دوم و یوسف قنبری از مرکز شبه خانواده مشیز نرماشیر سوم شدند.

علی سرگزی نیز از مرکز شبه خانواده مشیز زاهدان نیز در رشته شطرنج مقام دوم را بدست آورد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی